Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πόσο κοστίζει το σπίτι του Χόμπιτ

Πόσο κοστίζει το σπίτι του Χόμπιτ

Ένα σπίτι που φαίνεται κατευθείαν από το Χόμπιτ έρχεται με μια στέγη από γρασίδι

Στους λόφους του Έλβερσον της Πενσυλβάνια, μια φανταστική κατοικία που φαίνεται να βγήκε κατευθείαν από το “Χόμπιτ” μόλις μπήκε σε αγγελία προς πώληση έναντι 425.000 δολαρίων – και τραβάει την προσοχή των αγοραστών σπιτιών, επενδυτών ακινήτων και των φαν της φανταστικής λογοτεχνίας και του κινηματογραφικού «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών», σύμφωνα με την New York Post.

Αυτή η κατοικία με τρία υπνοδωμάτια και δύο μπάνια, που συχνά συγκρίνεται με τα εμβληματικά σπίτια των Χόμπιτ, διαθέτει ένα χαρακτηριστικό σχέδιο «Arch-Tech» με τοξωτούς τοίχους και ενεργειακά αποδοτική οροφή από γρασίδι.

Hobbit House

Η μοναδική αρχιτεκτονική όχι μόνο προσθέτει γοητεία, αλλά υπόσχεται επίσης να διατηρεί υπό έλεγχο το κόστος θέρμανσης και ψύξης, σύμφωνα με την καταχώριση. Το κατάλυμα βρίσκεται σε οικόπεδο 16 στρεμμάτων και προσφέρει γραφική θέα στους γύρω λόφους, προσφέροντας μια γαλήνια απόδραση από τη φασαρία της καθημερινής ζωής.

«Η αρχιτεκτονική αυτού του σπιτιού είναι μοναδική για αυτήν την περιοχή. Το σπίτι χρειάζεται απαλή στοργή και αγάπη, αλλά οι δυνατότητες είναι τεράστιες», αναφέρει η καταχώριση, υπονοώντας την ευκαιρία για μια δημιουργική μεταμόρφωση.

Η εσωτερική όψη του σπιτιού

Τι διαθέτει το μοναδικό αυτό σπίτι

Το ακίνητο που ονομάζεται “Hobbit House” είναι πλήρως καλυμμένο από γρασίδι στη στέγη του.

Tο ακίνητο διαθέτει γκαράζ τριών αυτοκινήτων.

Μετά την είσοδο υπάρχει μια ξύλινη σπειροειδής σκάλα, ένα σαλόνι με μεγάλα παράθυρα και μια κουζίνα που βλέπει στην πίσω αυλή.

Το σπίτι διαθέτει τοξωτούς τοίχους με δύο υπνοδωμάτια στον πρώτο όροφο. Στον δεύτερο όροφο βρίσκεται το οικογενειακό δωμάτιο με μια συρόμενη πόρτα στη βεράντα του επάνω ορόφου.

Το ακίνητο κέρδισε ευρεία προσοχή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συγκεντρώνοντας σχεδόν 5.000 likes στο Facebook.

Οι θαυμαστές πλημμύρισαν την ενότητα σχολίων με εκφράσεις θαυμασμού, παρομοιάζοντας την κατοικία με ένα καταφύγιο στο Σάιρ (την περιοχή των Χόμπιτ στον «Άρχοντα των Δακτυλιδιών»ή μια «μεγάλη τρύπα Χόμπιτ».

Κάποιοι οραματίστηκαν ακόμη και το χειμερινό έλκηθρο ή τη γοητευτική πιθανότητα να βόσκουν κατσίκες στο γρασίδι στη σκεπή!

Sports in

«Μπαμ» με Έσε στην Αργεντινή: Επιλογή του Μασεράνο ο μέσος του Ολυμπιακού

Ο Σαντιάγκο Έσε ετοιμάζεται να φορέσει το εθνόσημο της Αργεντινής. Και είναι προσωπική επιλογή του μεγάλου Χαβιέρ Μασεράνο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024