Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κρήτη: 12χρονος μετέτρεψε το σπίτι του σε χριστουγεννιάτικο χωριό

Κρήτη: 12χρονος μετέτρεψε το σπίτι του σε χριστουγεννιάτικο χωριό

Ο 12χρονος με τη φαντασία του στόλισε το σπίτι που ζει με την οικογένειά του.

Κάποιοι αγαπούν τόσο τα Χριστούγεννα που αφιερώνουν πολύ χρόνο για την προετοιμασία του στολισμού, και κλέβουν δικαίως τις εντυπώσεις. Για έναν 12χρονο από την Κρήτη, ο στολισμός του χριστουγεννιάτικου δέντρου δεν αρκεί.

Για ακόμη μια χρονιά επιμελήθηκε μόνος του τον στολισμό στο σπίτι του, που βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη στα Χανιά και τραβάει την προσοχή των περαστικών. Όπως αναφέρει το creta24.gr, το σπίτι μου μικρού Νικηφόρου έχει δεκάδες δέντρα, Άγιους Βασίληδες και χιλιάδες λαμπάκια και αποτελεί ένα από τα πιο στολισμένα σπίτια στην Κρήτη, αν όχι και το πιο στολισμένο.

«Μου πήρε δύο εβδομάδες να το στολίσω και συμπληρώνω όλο και περισσότερα κάθε μέρα. Μου αρέσουν πάρα πολύ τα Χριστούγεννα και κάθε χρόνο περιμένω να έρθουν», ανέφερε στην τοπική ιστοσελίδα ο 12χρονος.

Υπερπαραγωγή από 12χρονο στην Κρήτη.

Στολισμός και στα μαγαζιά

Ασχολείται με τις κατασκευές από πολύ μικρός και όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει διακοσμητής ή να ανοίξει ένα κατάστημα με διακοσμητικά είδη, για όλες τις γιορτές και τις εποχές. Ο Νικηφόρος, βέβαια, φαίνεται πως, παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει κάνει ήδη τα πρώτα βήματα της καριέρας του, καθώς έχει στολίσει δύο μαγαζιά στα Χανιά!

«Ο Νικηφόρος είναι ένα χαρισματικό παιδί, ταλαντούχο με δημιουργικό μυαλό. Από 2 ετών ξεκίνησε να διακοσμεί και να κάνει χειροποίητες δημιουργίες. Είμαι πολύ υπερήφανη για αυτόν. Κάθε χρόνο θέλει όλο και περισσότερα λαμπάκια. Στον ελεύθερο χρόνο του κάνει μόνο κατασκευές και χειροποίητες δημιουργίες» ανέφερε η μητέρα του Νικηφόρου, Αθηνά Σταύρου.

Sports in

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό. Παρακολουθήστε live στις 20:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε – Μονακό για το Game 4 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024