Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
TikTok: Μετέτρεψε το σπίτι του σε ένα τεράστιο χριστουγεννιάτικο «δώρο» - Μάζεψε 6,5 εκατ. views σε λίγες ώρες

TikTok: Μετέτρεψε το σπίτι του σε ένα τεράστιο χριστουγεννιάτικο «δώρο» – Μάζεψε 6,5 εκατ. views σε λίγες ώρες

Ο Μακς Ματζέβσκι τύλιξε τα πάντα στο σπίτι με χαρτί περιτυλίγματος για να τρολάρει τη μητέρα και τις αδερφές του και τα κατάφερε

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την ημέρα των Χριστουγέννων και ο Μακς Ματζέβσκι, με καταγωγή από την Πολωνία που ζει όμως στο Λονδίνο, είπε να κάνει μία πλάκα στην μητέρα του… επίκαιρη, στο κλίμα των εορτών θα έλεγε κανείς, και έγινε viral στο TikTok.

Ο νεαρός Μακς Ματζέβσκι είχε άφθονο χρόνο στη διάθεσή του και άφθονα ρολά περιτυλίγματος χριστουγεννιάτικων δώρων. Καθώς λοιπόν καθόταν στο σπίτι και… βαριόταν αποφάσισε να αναλάβει δράση και να τυλίξει τα πάντα στο σπίτι του με χαρτί περιτυλίγματος και να κάνει «δώρο» στην μητέρα του το σπίτι τους!

Δείτε το viral βίντεο στο TikTok

Εκ πρώτης όψεως μπορεί να μην φαίνεται σπουδαίο, αλλά το όλο εγχείρημα διήρκεσε 5 ημέρες, κόστισε 220 λίρες και… 114 ρολά χριστουγεννιάτικου χαρτιού περιτυλίγματος. Και τελικά ανταμείφθηκε: εντυπωσίασε την μητέρα και τις αδερφές του, αξιοποίησε τον ελεύθερο χρόνο του και έγινε viral στο TikTok.

Τύλιξε από τους τοίχους και τα συρτάρια, μέχρι τις καρέκλες και τις μπανάνες

Ο 20χρονος δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok που καταγράφει όλη τη διαδικασία κατά την οποία τυλίγει τα πάντα μέσα στο σπίτι με κόκκινο και ασημένιο χαρτί περιτυλίγματος – από το κάθε μάτι της κουζίνας, μέχρι τα συρτάρια, τους τοίχους και τα πατώματα, κάνοντας το σαλόνι και την τραπεζαρία να μοιάζουν με ένα γιγαντιαίο χριστουγεννιάτικο δώρο.

Πώς αντέδρασαν στην φάρσα η μητέρα και οι αδερφές του;

Η προσοχή του Μακς στη λεπτομέρεια μάλιστα είναι τόσο μεγάλη, που επεκτάθηκε στις μπανάνες εντός του μπολ με τα φρούτα, αλλά και σε κάθε μαχαίρι στον πάγκο της κουζίνας. Όσο για τη μητέρα του, Άννα, και τις αδερφές του -τη 16χρονη Τζούλι και τη 10χρονη Σούζι- μετά το αρχικό σοκ που έπαθαν, έδειξαν να εντυπωσιάζονται καθώς το σπίτι τους είναι πλέον άκρως… χριστουγεννιάτικο!

Ο 20χρονος είπε ότι πέρασε πέντε ημέρες, δουλεύοντας περίπου 18 ώρες την ημέρα, ώστε το σπίτι να είναι έτοιμο για την επιστροφή της οικογένειάς του από την επίσκεψη στους παππούδες του. Παράλληλα, είπε ότι ήταν αποφασισμένος να κάνει τη φάρσα αυτή στη μητέρα του, αν και ανησυχούσε για την αντίδρασή της.

Έπιασε δουλειά στις 8 Δεκεμβρίου και τελείωσε στις 13 του μηνός! – Άξιζε τον κόπο

Το βίντεό του πάντως έχει γίνει viral, συγκεντρώνοντας 6,5 εκατομμύρια προβολές μέσα σε λίγα 24ωρα, με τους χρήστες να εντυπωσιάζονται από τις ικανότητές του στο τύλιγμα και να σοκάρονται από την αφοσίωσή του στην τολμηρή φάρσα.

Όσο για τη μητέρα του, κατέγραψε την αντίδρασή της σε διαφορετικό βίντεο. Έμεινε άναυδη στην αρχή και στη συνέχεια πέρασε από κάθε επιφάνεια και την κοίταζε σοκαρισμένη.

Στη συνέχεια δήλωσε ο TikToker: «Φοβήθηκα ότι η μαμά μου θα μου φώναζε. Ποιος δεν θα το έκανε; Άρχισε να μιλάει πολωνικά όταν είδε το σπίτι και τελικά είπε «ουάου». Μάλλον κατάλαβε την προσπάθεια που είχα καταβάλει. Νόμιζε ότι ήταν μια ανόητη φάρσα, αλλά, παρατηρώντας όλες τις λεπτομέρειες, επαίνεσε τη δουλειά μου και είπε ότι ήταν ίσως ένα από τα καλύτερα πράγματα που έχουν δει ποτέ».

Ο Μακς άρχισε να τυλίγει το σπίτι από την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου και τελείωσε την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου, όταν η οικογένειά του θα επέστρεφε σπίτι.

Sports in

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του εκτός έδρας αγώνα με την Άστον Βίλα

Συνεχίζεται την Κυριακή (28/4) η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα Άστον Βίλα – Ολυμπιακός, όπως ενημέρωσε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024