Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ποιος είναι ο Τούρκος με το 70's look που έχει γίνει viral στο TikTok;

Ποιος είναι ο Τούρκος με το 70’s look που έχει γίνει viral στο TikTok;

Σε πολλούς θυμίζει τον δικό μας Τόνι Σφήνο

Πολλοί τον έχετε απολαύσει σε διάφορα video του Tik Tok, απλά να περπατά νωχελικά προς το μέρος σας και να σας κλείνει το μάτι… όλο νόημα.

Πρόκειται για τον 41χρονο Murat Erdem από την Τουρκία, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης καταστήματος με μπαχαρικά και άλλα τοπικά προϊόντα.

Πολλοί χρήστες της κοινωνικής πλατφόρμας έχουν χρησιμοποιήσει τη φιγούρα του Murat, σαν αυτού ενός επίδοξου καρδιοκατακτητή χρησιμοποιώντας την αντισυμβατική του εμφάνιση για να περιγράψουν με μια εικόνα την… έλλειψη επιλογών στην προσωπική τους ζωή.

Η έμπνευση για την… αμφίεσή του αποτελεί ένας τούρκος τραγουδιστής και ηθοποιός

O Murat βέβαια έχει πρωταγωνιστήσει και σε άλλα σενάρια που αφορούν είτε την εργασία, το σπίτι ακόμη και τον στρατό.

Δείτε τα viral βιντεάκια:

@its_pyttipanna -Δυό καριόκες παρακαλώ😉 #greece🇬🇷 #cyprus🇨🇾 #άπατο #foryoupage❤️❤️ #mpesfypgamw #πριντα30 #fyp #foryou #CapCut ♬ Ekptotos Aggelos – Nikos Oikonomopoulos

@sotiris99 Στρατός άπλα μια ακόμα επιχείρηση.🪖🐟 #CapCut #ekptotosaggelos #oikonomopoulos #army #greece #cyprus #armylife #fy #fyp #fypシ #tiktok #foryou #foryoupage #funny #funnyvideos ♬ Ekptotos Aggelos – Nikos Oikonomopoulos

@garifalia.kalifoni #❤️ #fyp #foryou #tiktok ♬ πρωτότυπος ήχος – oikonomopoulostv

Τo 70’s look και το πρότυπό του

Σύμφωνα με το τουρκικό site marasmanset.com, ο 41χρονος έχει κατάστημα μπαχαρικών και ξηρών καρπών σε μεγάλη πλατεία της πόλης Καχραμάνμαρας, το οποίο εμφανίζεται στο φόντο πολλών από τα πιο δημοφιλή βίντεο που έχει ανεβάσει στο TikTok.

Η εκκεντρική εμφάνισή του και η πρότιμησή του για 70’s ρούχα, όπως τα παντελόνια καμπάνες, τα πουκάμισα με τους μεγάλους γιακάδες και τα στενά σακάκια, πηγάζει από την αγάπη του για τον δημοφιλή τούρκο τραγουδιστή και ηθοποιό Φερντί Ταϊφούρ, που υπήρξε πρότυπο για εκείνον από τα παιδικά του χρόνια.

«Μεγαλώσαμε με τα τραγούδια και τις ταινίες του, η αγάπη μου για εκείνον ξεκινά από μικρή ηλικία. Επιπλέον, μου λείπει η δεκαετία του ’70, εκείνος ο τρόπος ζωής και ντυσίματος» δήλωσε στο τοπικό site ο Ερντέμ πριν από έναν χρόνο, αποκαλύπτοντας ότι ξεκίνησε να φοράει κουστούμια από 12 ετών.

@muraterdem528♬ orijinal ses – Araz Altay

Μέσα στα χρόνια, άρχισε να πειραματίζεται με διάφορα χρώματα και σχέδια, με πολλούς κατοίκους της πόλης να τον προσεγγίζουν για να τον συγχαρούν για το στιλ του.

Ο ίδιος επισημαίνει ότι η αγάπη που του δείχνει ο κόσμος τον χαροποιεί, και ότι υποδέχεται με χαρά στο μαγαζί του τους πελάτες που θέλουν να τον δουν από κοντά και να τον βγάλουν φωτογραφία.

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024