Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Νάταλι Πόρτμαν μετά την «επιβεβαίωση» του χωρισμού

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Νάταλι Πόρτμαν μετά την «επιβεβαίωση» του χωρισμού

Η Νάταλι Πόρτμαν πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στον απόηχο της συνέντευξής της που φέρεται να «επιβεβαιώνει» τον χωρισμό της.

Μετά την πρόσφατη συνέντευξή της που φέρεται να επιβεβαίωσε τον χωρισμό της από τον Benjamin Millepied, η Νάταλι Πόρτμαν έκανε μια από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της.

Η λαμπερή ηθοποιός Νάταλι Πόρτμαν επέλεξε ένα σέξι και κοντό μαύρο φόρεμα για την εμφάνισή της, τραβώντας όλα τα βλέμματα πάνω της.

Με αυτόν τον τρόπο θέλησε να δείξει στον σύζυγό της, που κατηγορήθηκε ότι την απάτησε τον περασμένο χρόνο, για το τι έχασε.

Η 42χρονη ηθοποιός του Black Swan, που πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε νέα ταινία με τον John Krasinski, έλαμπε στο φόρεμα που επέλεξε για να εμφανιστεί στο Jimmy Kimmel Live.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στη Wall Street Journal, η Νάταλι Πόρτμαν αποκάλυψε ότι ζει στο Παρίσι με τα δύο της παιδιά, αποφεύγοντας οποιαδήποτε αναφορά στον σύζυγό της.

Ο σύζυγός της Benjamin Millepied είχε κατηγορηθεί σε ρεπορτάζ της Voici ότι απάτησε τη λαμπερή ηθοποιό με μια 25χρονη ακτιβίστρια.

Έξω από το στούντιο στο Λος Άντζελες, η «σειρήνα» της μεγάλης οθόνης χρειάστηκε λίγο χρόνο για να υπογράψει αυτόγραφα στους θαυμαστές της.

Χαιρέτησε παράλληλα ευγενικά όσους βρέθηκαν εκεί για να τη δουν από κοντά.

Μετά τις φήμες πως ο σύζυγός της είχε σχέση με μια 25χρονη ακτιβίστρια τον περασμένο χρόνο, η Νάταλι Πόρτμαν με τη στάση της στη συνέντευξη άφησε διακριτικά ένα στοιχείο για την κατάσταση του 11χρονου γάμου της.

Η συνέντευξή της μάλιστα ήρθε μετά τη σόλο εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί των Χρυσών Σφαιρών όπου και εθεάθη χωρίς τη βέρα της.

Η απιστία και οι προσπάθειες για συγχώρεση

Από τότε που κυκλοφόρησε το δημοσίευμα για την απιστία του συζύγου της, η Νάταλι Πόρτμαν εμφανίζεται συχνά χωρίς να φορά τη βέρα της.

Η τελευταία φορά που εμφανίστηκε φορώντας το δαχτυλίδι της ήταν στις αρχές Ιουνίου, μέρες μετά την αποκάλυψη της απιστίας του Γάλλου χορογράφου.

Η Voici είχε κυκλοφορήσει το εκρηκτικό ρεπορτάζ αναφέροντας πως ο Γάλλος χορογράφος είχε απατήσει τη σύζυγό του με την 25χρονη ακτιβίστρια για το κλίμα Camille Etienne.

Το περιοδικό People ανέφερε αργότερα ότι το ειδύλλιό τους ήταν σύντομο, σημειώνοντας πως ο Benjamin έκανε ό,τι μπορούσε για να πείσει τη Νάταλι Πόρτμαν να τον συγχωρήσει και να κρατήσουν την οικογένειά τους ενωμένη.

«Ξέρει ότι έκανε ένα τεράστιο λάθος και κάνει ό,τι μπορεί για να κάνει τη Νάταλι να τον συγχωρήσει και να κρατήσει την οικογένειά τους ενωμένη» ανέφερε πηγή στο περιοδικό.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024