Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Χώρισε αθόρυβα η Νάταλι Πόρτμαν; Όλα τα σημάδια

Χώρισε αθόρυβα η Νάταλι Πόρτμαν; Όλα τα σημάδια

Η Νάταλι Πόρτμαν δεν έκανε καμία αναφορά στον σύζυγό της Benjamin Millepied, ενώ και στις Χρυσές Σφαίρες εμφανίστηκε χωρίς τη βέρα της.

Το ερώτημα που κυριαρχεί το τελευταίο διάστημα στο Χόλιγουντ είναι το κατά πόσο η Νάταλι Πόρτμαν επιβεβαίωσε αθόρυβα το τέλος του γάμου της με τον Benjamin Millepied.

Η λαμπερή ηθοποιός Νάταλι Πόρτμαν πυροδότησε ξανά τις φήμες χωρισμού επισημαίνοντας πως ζει στο Παρίσι με τα δύο της παιδιά και χωρίς να κάνει αναφορά στον σύζυγό της σε νέα της συνέντευξη.

Μέρες πριν από την κυκλοφορία της συνέντευξης, η Νάταλι Πόρτμαν εμφανίστηκε μόνη στις Χρυσές Σφαίρες. Φωτογραφήθηκε μάλιστα στο κόκκινο χαλί και στη λαμπερή βραδιά χωρίς να φορά τη βέρα της

Ο Benjamin Millepied είχε βρεθεί στο επίκεντρο το τελευταίο διάστημα μετά τους ισχυρισμούς για εξωσυζυγική σχέση του.

Από τη στιγμή που κυκλοφόρησαν οι φήμες για σχέση του με μια πολύ νεότερη γυναίκα τον περασμένο χρόνο, τόσο ο ίδιος όσο και η Νάταλι Πόρτμαν τήρησαν σιγή ιχθύος.

Η Νάταλι Πόρτμαν ωστόσο ίσως να έδωσε ένα hint για το στάτους του 11ετούς γάμου της σε μια συνέντευξή της στo WSJ Magazine.

Η συνέντευξη κυκλοφόρησε λίγες ημέρες αφότου έκανε σόλο εμφάνιση στο κόκκινο χαλί για τις Χρυσές Σφαίρες όπου εθεάθη χωρίς τη βέρα της.

Ο δημοσιογράφος μίλησε με την ηθοποιό στο σπίτι της στο Παρίσι όπου μένει με τα παιδιά της Aleph, 12 ετών, και την κόρη της Amalia, 6 ετών.

Δεν έκανε καμία αναφορά στον σύζυγό της Benjamin Millepied ενώ περιέγραφε με ποιον ζει, εγείροντας έτσι το ερώτημα αν το ζευγάρι έχει χωρίσει.

Μέρες πριν από την κυκλοφορία της συνέντευξης, η Νάταλι Πόρτμαν εμφανίστηκε μόνη στις Χρυσές Σφαίρες. Φωτογραφήθηκε μάλιστα στο κόκκινο χαλί και στη λαμπερή βραδιά χωρίς να φορά τη βέρα της.

Από τότε που δημοσιοποιήθηκαν για πρώτη φορά οι ισχυρισμοί περί απιστίας, η Νάταλι Πόρτμαν έχει απαθανατιστεί πολλές φορές χωρίς τη βέρα της.

Η τελευταία φορά που απαθανατίστηκε να φορά το δαχτυλίδι της ήταν στις αρχές Ιουνίου, μέρες μετά την αποκάλυψη της απιστίας του.

Οι φήμες απιστίας

Ήταν εκείνη την περίοδο που το γαλλικό Voici κυκλοφόρησε ένα εκρηκτικό ρεπορτάζ σημειώνοντας πως ο Benjamin Millepied είχε απατήσει τη Νάταλι Πόρτμαν με την 25χρονη ακτιβίστρια Camille Etienne.

Το People ανέφερε εκείνη την εποχή ότι το ειδύλλιό του ήταν σύντομο και πως έκανε ό,τι μπορούσε για να πείσει τη Νάταλι Πόρτμαν να τον συγχωρήσει και να κρατήσει την οικογένειά τους ενωμένη.

«Η Νάταλι είναι απίστευτα ιδιωτική και δεν έχει την πρόθεση να το παίξει στα μέσα ενημέρωσης. Η μεγαλύτερη προτεραιότητά της είναι η προστασία των παιδιών της και της ιδιωτικής τους ζωής», ανέφερε χαρακτηριστικά πηγή.

Στις αρχές Αυγούστου, ωστόσο, μια πηγή ανέφερε στο US Weekly πως το ζευγάρι χώρισε αφού απέτυχε να φτιάξει τη σχέση του εν μέσω των ισχυρισμών για απιστία.

Άλλη πηγή κοντά στη Νάταλι Πόρτμαν είπε στη MailOnline ότι οι αναφορές για τερματισμό του γάμου τους ήταν απλώ φήμες και εικασίες, επισημαίνοντας πως δεν έχει ληφθεί συγκεκριμένη απόφαση.

Η Νάταλι Πόρτμαν, όπως συμπλήρωνε, δεν ξέρει ακόμα αν θέλει να πάρει διαζύγιο για την απιστία που την έκανε να αισθάνεται ανίσχυρη.

«Η Νάταλι μισεί το γεγονός πως η απιστία του Benjamin την έκανε να αισθάνεται ανίσχυρη. Δεν ξέρει αν μπορεί να ανακτήσει τη δυνάμή της μένοντας μαζί του ή αφήνοντάς τον. Είναι πραγματικά ένας αγώνας που πρέπει να συνεχίσεις να αντιμετωπίζεις».

Η πηγή ωστόσο επέμεινε ότι κατά βάθος η Νάταλι Πόρτμαν και ο Γάλλος χορευτής είναι ακόμα πραγματικά ερωτευμένοι και προσπαθούν να λύσουν τα προβλήματά τους.

Το λαμπερό ζευγάρι γνωρίστηκε το 2009 στα γυρίσματα της ταινίας Black Swan που ο Benjamin έκανε τη χορογραφία και παντρεύτηκαν το 2012.

Sports in

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65: Πήρε το «θρίλερ» και ισοφάρισε σε 2-2!

Η Μονακό επικράτησε 65-62 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και πλέον η πρόκριση στο Final Four θα κριθεί στο Game 5.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024