Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βόλος-ΠΑΟΚ 0-2: Στους «8» με υπογραφή Κωνσταντέλια

Βόλος-ΠΑΟΚ 0-2: Στους «8» με υπογραφή Κωνσταντέλια

Ο ΠΑΟΚ με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντέλια, που πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ, έκανε το «2 στα 2» απέναντι στον Βόλο (1-0 στην Τούμπα, 2-0 στο Πανθεσσαλικό) και προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον ΝΠΣ βόλο και στο Πανθεσσαλικό και άφησε πίσω του την κακή παρένθεση της ήττας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» από τον Άρη στο πρωτάθλημα την προηγούμενη Κυριακή.

Ο Δικέφαλος επικράτησε με 2-0 και έκλεισε μια θέση στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας με όμορφο φαλτσαριστό σουτ άνοιξε το σκορ, με τον Στέφαν Σβαμπ να σκοράρει και στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς με την ομάδα της Μαγνησίας και να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Ενα ακόμα εξαιρετικό παιχνίδι από τον νεαρό μεσοεπιθετικό του Δικεφάλου του Βορρά.

Δυνατό ξεκίνημα και προβάδισμα με την γκολάρα του Κωνσταντέλια

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση του Πανθεσσαλικού, με διάθεση να τελειώσει γρήγορα την υπόθεση πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Οι φιλοξενούμενοι από την αρχή επέβαλαν τον ρυθμό τους και απείλησαν πρώτη φορά μόλις στο 3ο λεπτό με τον Μπράντον Τόμας να σουτάρει από πλάγια θέση και την μπάλα να περνάει άουτ. Τρία λεπτά αργότερα, οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου συνδυάστηκαν ωραία, ο Κωνσταντέλιας έκανε το παράλληλο γύρισμα μέσα στην περιοχή με τον Ράφα Σοάρες να πιάνει ένα μονοκόμματο σουτ το οποίο πέρασε πάνω από την Εστία του Κόβατς. Στην τρίτη του καλή στιγμή ο Δικέφαλος του Βορρά προηγήθηκε (17’), όταν σε γρήγορη αντεπίθεση ο Κωνσταντέλιας με ωραίο φαλτσαριστό σουτ από το ύψος της περιοχής νίκησε τον Ούγγρο τερματοφύλακα του Βόλου και έκανε το 1-0.

Έπεσε ο ρυθμός, ο ΠΑΟΚ απείλησε ξανά με τον Τόμας

Οι Βολιώτες ανέβασαν τις γραμμές τους και προσπάθησαν να γίνουν πιο απειλητικοί χωρίς όμως αποτέλεσμα. Οι παίκτες του Άνχελ Λόπεθ δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν κάποια επικίνδυνη φάση για την εστία του Ζίβκοβιτς, ενώ απείλησαν μόνο από στημένα. Οι ασπρόμαυροι της Θεσσαλονίκης δημιούργησαν την τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους στο 29’. Ο Μπράντον Τόμας σούταρε δυνατά μέσα από την περιοχή, η μπάλα όμως πέρασε άουτ με τον Κόβατς να μην ανησυχεί. Στην συνέχεια ο ρυθμός έπεσε και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τον ΠΑΟΚ να έχει πλέον προβάδισμα 2 γκολ για την πρόκριση

Μέτριο θέαμα στο δεύτερο ημίχρονο, 0-2 από τον Σβαμπ

Στο δεύτερο μέρος οι ομάδες ξεκίνησαν μουδιασμένα, με το παιχνίδι να έχει χαμηλό ρυθμό. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την πίεσή τους γύρω από τη περιοχή του Ζίβκοβιτς, όμως οι στημένες φάσεις που κέρδισαν πέρασαν ανεκμετάλλευτες. Η πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε στο 67′ όταν ο Κόπμα απείλησε για τους Βολιώτες με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή, με τον Ζίβκοβιτς να διώχνει σε κόρνερ. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ωστόσο, ο ΠΑΟΚ πέτυχε δεύτερο γκολ. Ο Ζίβκοβιτς συνεργάστηκε ωραία με τον Σάστρε από τα δεξιά, αυτός έκανε το γύρισμα με τον Κωνσταντέλια να πλασάρει πάνω στους αμυντικούς. Στην επαναφορά ο Σβαμπ, νίκησε τον Κόβατς με δυνατό πλασέ και έγραψε το τελικό 2-0.

Οι συνθέσεις:

Βόλος (Άνχελ Λόπεθ): Κόβατς, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Σιέλης (63’ Ράσιτς), Κίτσος, Γκλάβτσιτς (71’ Λούνα), Τρουιγέ (81’ Μπαριέντος), Ντέλετιτς (63’ Κόμπα), Καραγιάννης, Μπερτόλιο, Γκαρσία (46’ Μωραΐτης)

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζ. Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Τσιγγάρας (71’ Μεϊτέ), Ντεσπόντοφ (71’ Α. Ζίβκοβιτς), Κωνσταντέλιας (81’ Μουργκ), Μάρκος Αντόνιο (71’ Τάισον), Μπράντον (78’ Τζίμας).

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024