Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συναντήσεις Κούγια με τους πολιτικούς αρχηγούς για την «εγκληματική οργάνωση» στο ποδόσφαιρο

Συναντήσεις Κούγια με τους πολιτικούς αρχηγούς για την «εγκληματική οργάνωση» στο ποδόσφαιρο

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς ώστε να τους ενημερώσει για την «εγκληματική οργάνωση» που δραστηριοποιείται στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Επίσκεψη στους πολιτικούς αρχηγούς θα πραγματοποιήσει ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Αλέξης Κούγιας με σκοπό να τους ενημερώσει «για την εγκληματική οργάνωση» που δραστηριοποιείται στο ποδόσφαιρο, όπως ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχωρεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Παράλληλα, μέσα στην εβδομάδα, ο αντιπρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι ο Ολυμπιακός θα ζητήσει από όλους τους βουλευτές και τους πολιτευτές του Πειραιά να συναντηθούν με τους ανθρώπους της ομάδας ώστε να ενημερωθούν για τα όσα συμβαίνουν με την εγκληματική οργάνωση του ποδοσφαίρου.

Ο νομικός σύμβουλος των «ερυθρολεύκων» ανακοίνωσε την κατάθεση μήνυσης για σύσταση συμμορίας

Σημειώνεται ότι στο στόχαστρο του Αλέξη Κούγια βρέθηκε και η κυβέρνηση, με τον νομικό σύμβουλο της ΠΑΕ Ολυμπιακός να τονίζει ότι η τοποθέτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη ήταν λανθασμένη.

Στιγμιότυπο από τη συνέντευξη Τύπου του Αλέξη Κούγια

«Βγήκε αυτό το εξαιρετικό παιδί ο Παύλος Μαρινάκης, όμως κατεξευτελίστηκε και κατεξευτέλισε και τον πρωθυπουργό όταν είπε ότι η κυβέρνηση δεν ασχολείται με ένα πέναλτι» σημείωσε ο Αλέξης Κούγιας.

Μήνυση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για σύσταση συμμορίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Ακόμη, ο νομικός σύμβουλος των «ερυθρολεύκων» ανακοίνωσε την κατάθεση μήνυσης για σύσταση συμμορίας εναντίον του προέδρου της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκου, του προέδρου της ΚΕΔ Πίτερ Φρόιντφελντ, του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ, Σταύρου Μάνταλου και του διαιτητή Μαφιέλκα».

Επίσης στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης θα βρεθούν και οι Κρίστιαν Μίχελ, που ήταν διαιτητής VAR στο ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ, καθώς και ο διαιτητής ΕΠΣ Αχαΐας Ανδρέας Μεϊντάνας.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024