Θετικά νέα με Τσιμίκα – Πότε επιστρέφει, τι γίνεται με Εθνική
Ο Κώστας Τσιμίκας επιστρέφει στη δράση πολύ πιο γρήγορα απ’ ότι όλοι περίμεναν…
Ούτε Μάρτιο, ούτε τέλη Φλεβάρη. Ο Κώστας Τσιμίκας κερδίζει τη μάχη με τον χρόνο και όπως όλα δείχνουν θα επανέλθει στη δράση στα τέλη Ιανουαρίου, μετά το κάταγμα κλείδας που υπέστη στο ντέρμπι με την Άρσεναλ.
Αυτό αποκάλυψε ο βοηθός προπονητής της Λίβερπουλ, Πεπ Λάιντερς, με τον ίδιο να αναφέρει πως ο «Τσίμι» πρόκειται να επανέλθει στις κανονικές προπονήσεις σε δυο με τρεις εβδομάδες και να τεθεί στη διάθεση του Γιούργκεν Κλοπ για την πολύ δύσκολη συνέχεια που έχουν οι «κόκκινοι» τόσο στο πρωτάθλημα, αλλά και σε ακόμη τρεις διοργανώσεις (FA Cup, Carabao Cup, Europa League).
«Η αποθεραπεία του Κώστα εξελίσσεται πολύ καλά και πολύ γρήγορα. Ελπίζω ότι τόσο αυτός όσο και ο Ρόμπερτσον θα είναι σε θέση στα τέλη του μήνα να αρχίσουν προπονήσεις με την ομάδα», τόνισε σχετικά ο βοηθός του Γερμανού τεχνικού.
Τι σημαίνει αυτό για την Εθνική ομάδα
Με λίγα λόγια αυτό σημαίνει ό,τι ο Κώστας Τσιμίκας προλαβαίνει τον κρίσιμο ημιτελικό της 21ης Μαρτίου (21:45) με το Καζακστάν στην Opap Arena για την Ελλάδα, κάτι που σίγουρα αποτελεί πολύ θετικό νέο για τον Γκουστάβο Πογέτ.
Και εφόσον περάσει η Εθνική μας ομάδα το εμπόδιο των Καζάκων θα προλάβει φυσικά και τον τελικό της 26ης του ίδιου μήνα κόντρα σε Γεωργία ή Λουξεμβούργο εκτός έδρας, με έπαθλο ένα εισιτήριο για το Euro 2024 (14/6-14/7).
- Κουτλουάι: «Δεν κατάλαβα γιατί ο Όσμαν πήγε στον ΠΑΟΚ» (vid)
- Φοβερά λόγια του Φεράν Τόρες: «Το γκολ το έβαλαν 47 εκατομμύρια Ισπανοί όχι εγώ»
- Ισπανία – Αργεντινή: Δίκαιο και άδικο…
- H απονομή στην Ισπανία – Δεν έφευγε από το πλάνο ο Τραμπ μέχρι να σηκώσει ο Ρόδρι την κούπα (vids)
- Μία εικόνα, χίλιες λέξεις: Τα δάκρυα του Μέσι μετά τον χαμένο τελικό της Αργεντινής [βίντεο]
- Η παράδοση του… στέμματος: Αγκαλιά Μέσι – Γιαμάλ μετά τον τελικό (vid, pics)
- «Σάρωσε» η Ισπανία: MVP ο Ρόδρι, καλύτερος τερματοφύλακας ο Σιμόν, κορυφαίος νέος ο Κουμπαρσί (vids)
- Τα εντυπωσιακά ρεκόρ της Ισπανίας και του Ντε λα Φουέντε!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)












![Μία εικόνα, χίλιες λέξεις: Τα δάκρυα του Μέσι μετά τον χαμένο τελικό της Αργεντινής [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/2026-07-19T223643Z_61840975_UP1EM7J1QLF9R_RTRMADP_5_SOCCER-WORLDCUP-ESP-ARG-315x220.jpg)





![Μαδρίτη – Μπουένος Άιρες: Το κοντράστ συναισθημάτων στα πρόσωπα των οπαδών τη στιγμή του γκολ [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Gemini_Generated_Image_kjwoqikjwoqikjwo-315x220.png)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442