Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άνδρας δοκιμάζει τα πιο παράξενα τελευταία γεύματα θανατοποινιτών και γίνεται viral

Άνδρας δοκιμάζει τα πιο παράξενα τελευταία γεύματα θανατοποινιτών και γίνεται viral

Ποιος serial killer διάλεξε το καλύτερο πιάτο;

Μαγειρεύει και δοκιμάζει τα τελευταία γεύματα διαβόητων θανατοποινιτών που εκτελέστηκαν για τα αποτρόπαια εγκλήματα που διέπραξαν.

Κι όμως ο 23χρονος Josh Slavin έχει γίνει viral στο διαδίκτυο από τα βίντεο που κάνει, όπου επιλέγει τυχαία πρόσωπα, κοιτάει τα πιάτα που διάλεξαν και στη συνέχεια την ιστορία πίσω από το έγκλημα που διέπραξαν.

Επικεντρώνεται συνήθως σε εγκληματίες στις ΗΠΑ, αλλά κάνει και μερικές εξαιρέσεις, όπως με το πιάτο που επέλεξε ο Λουδοβίκος ΙΣΤ΄ της Γαλλίας, που εκτελέστηκε στη γκιλοτίνα κατά τη διάρκεια της γαλλικής επανάστασης.

«Οι ιστορίες τους περιλαμβάνουν το φόντο του πώς συνέβη η υπόθεσή τους, τι μπορεί να έφαγαν μεγαλώνοντας», είπε και πρόσθεσε πως βαθμολογεί με «S» το καλύτερο πιάτο και με «D» το χειρότερο.

26 εγκληματίες

Από την 1η Σεπτεμβρίου που ξεκίνησε το πρότζεκτ μέχρι και σήμερα έχει ασχοληθεί με 26 διαφορετικούς εγκληματίες, με πρώτο τον καταδικασμένο δολοφόνο Ricky Ray Rector, που ζήτησε μπριζόλα, τηγανητό κοτόπουλο, ένα κεράσι Kool-Aid και πίτα με πεκάν.

«Δεν υπήρχε λόγος για τον οποίο τον επέλεξα για να ξεκινήσω», είπε ο Josh και πρόσθεσε πως «οι αληθινοί λάτρεις του εγκλήματος ενδιαφέρονται για το τελευταίο γεύμα του θανατοποινίτη. Έχουμε μια έμφυτη αγάπη και μια νοσηρή περιέργεια για τέτοιου είδους πράγματα».

Νο. 1 γεύμα

Ο 23χρονος έχει δοκιμάσει διάφορα γεύματα, όπως εκείνα που επέλεξαν ο κατά συρροή δολοφόνος Ted Bundy ή ο βομβιστής της Οκλαχόμα, Timothy McVeigh, όμως ξεχώρισε το φαγητό που επέλεξε ο serial killer Alton Coleman.

Ο Alton Coleman μαζί με την Debra Brown μεταξύ Μαΐου και Ιουλίου του 1984 σκότωσαν οκτώ άτομα, στοχεύοντας κυρίως νεαρά κορίτσια κάτω των 10 ετών, με τον άνδρα να τα βιάζει και στη συνέχεια να τα δολοφονεί.

«Το Νο. 1 γεύμα που έφτιαξα ήταν του Alton Coleman», είπε και σημείωσε πως «επέλεξε να φάει φιλέτο μινιόν με σάλτσα μανιταριών, μπισκότα και σάλτσα, τηγανητό κοτόπουλο, τηγανιτές πατάτες, μπρόκολο με τυρί, λαχανικά, ροδέλες από κρεμμύδι, ψωμί καλαμποκιού, μια σαλάτα, πίτα γλυκοπατάτας, παγωτό βούτυρο πεκάν και κόλα κεράσι πριν εκτελεστεί με θανατηφόρα ένεση το 2002».

«Ο θάνατος είναι κάτι που προφανώς αντιμετωπίζουν όλοι», είπε και τόνισε πως «το να έχεις τη σπάνια ευκαιρία να επιλέξεις ακριβώς τι θέλεις να φας αμέσως πριν πεθάνεις, είναι μια πολύ σπάνια ανθρώπινη περίσταση και αυτό είναι συναρπαστικό».

*Πληροφορίες από New York Post

Sports in

Ολυμπιακός – Λαμία 4-1: «Μάγος» ο Ποντένσε…

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ποντένσε, που είχε γκολ και ασίστ, επικράτησε με 4-1 της Λαμίας και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Άστον Βίλα – Τσικίνιο, Ναβάρο και Αλεξανδρόπουλος τα άλλα τρία γκολ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024