Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η απίστευτη τιμή για ένα ρετιρέ στο Ντουμπάι

Η απίστευτη τιμή για ένα ρετιρέ στο Ντουμπάι

Το ρετιρέ των 7.200 m² εκτείνεται σε τρεις ορόφους και διαθέτει γήπεδο μίνι γκολφ, πισίνα, γήπεδο μπάσκετ, αίθουσα πούρων και μια κρυογονική αίθουσα - Είναι το μεγαλύτερο στην ιστορία της χώρας

Η πολυπληθέστερη πόλη των ΗΑΕ μόλις έβγαλε στην αγορά ένα από τα μεγαλύτερα, σπίτια στον κόσμο. Φυσικά, είναι επίσης μια από τις πιο ακριβές καταχωρίσεις στον πλανήτη.

Ζητώντας το εντυπωσιακό ποσό 600 εκατομμυρίων AED (ή περίπου 164 εκατομμύρια δολάρια), το τριώροφο ρετιρέ βρίσκεται στο Raffles The Palm Dubai Residences στο τεχνητό νησί Palm Jumeirah, πληροφορεί το Robb Report. Σύμφωνα με το Emerald Palace Group, τον κατασκευαστή του κτιρίου, το μεγαθήριο των περίπου 7.200 τετραγωνικών μέτρων – γνωστό ως Super Penthouse R – έχει σημειώσει νέο ρεκόρ ως η μεγαλύτερη ιδιωτική κατοικία στην ιστορία ακινήτων του Ντουμπάι. Είναι επίσης ένα από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά σπίτια στον πλανήτη.

«Το σούπερ ρετιρέ μας είναι μια ενσάρκωση του αρχιτεκτονικού μεγαλείου και της αποκλειστικότητας», ανακοίνωσε ο Σέραν Γκεόργκε, αντιπρόεδρος της EPG και διευθυντής πωλήσεων της Raffles the Palm Dubai Residences, σε δελτίο τύπου.

Εντυπωσιακή θέα

Το καταπράσινο ρετιρέ καταλαμβάνει τους τρεις τελευταίους ορόφους του πολυτελούς θέρετρου και προσφέρει εντυπωσιακή θέα 360 μοιρών στον Περσικό Κόλπο και στον ορίζοντα του Ντουμπάι. Φυσικά, η απέραντη κατοικία έχει όλα τα απαραίτητα φανταχτερά αξεσουάρ για ένα ρετιρέ 164 εκατομμυρίων δολαρίων. Μεταξύ των πιο συνηθισμένων χαρακτηριστικών είναι οκτώ πολυτελή υπνοδωμάτια, μια πολυτελής τραπεζαρία για έως και 20 άτομα, ένα ιδιωτικό γυμναστήριο, μια εξωτερική πισίνα και ένα γήπεδο μπάσκετ.

Το «παλάτι» έχει επίσης μερικές ασυνήθιστες πολυτέλειες, όπως ένα εκτεταμένο κέντρο ευεξίας που είναι πλήρες με έναν κρυογονικό θάλαμο και μια αίθουσα χαλάρωσης με… άχυρο, όπου μπορείτε κυριολεκτικά να κυλιέστε σε ένα κρεβάτι από ξεραμένο γρασίδι. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό! Άλλα ασυνήθιστα, σούπερ-λουξ προνόμια περιλαμβάνουν κουζίνα γκουρμέ σεφ που είναι εξοπλισμένη με παραδοσιακές ιαπωνικές ψησταριές Teppanyaki, ένα κομψό lounge πούρων, ένα γήπεδο μίνι γκολφ που βρίσκεται μέσα σε έναν κήπο διαλογισμού και έναν εσωτερικό και εξωτερικό κινηματογράφο. Για τους λάτρεις της αυτοκίνησης, η πολυτελής όαση στον ουρανό έχει άφθονο χώρο για όλα τα αυτοκίνητά που θα ήθελαν. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν αρκετοί ειδικοί χώροι στάθμευσης για πάρκινγκ έως και 10 οχημάτων ταυτόχρονα.

Πηγή: ΟΤ

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024