Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συγκλονίζει η ιστορία μοντέλου για τη «μάχη» με τη νευρική ανορεξία - «Έφτασα 36 κιλά»

Συγκλονίζει η ιστορία μοντέλου για τη «μάχη» με τη νευρική ανορεξία – «Έφτασα 36 κιλά»

«Είχα πάρα πολλά οργανικά θέματα και επεισόδια αμνησίας»

Συγκλονίζει πρώην παίκτρια του GNTM η οποία έδωσε μάχη με τη νευρική ανορεξία καθώς έφτασε να ζυγίζει 36 κιλά με ύψος 1,76μ. Η Κατερίνα Βισέρη περιέγραψε τις συνθήκες που την οδήγησαν στο να σταματήσει να τρώει, και τα σημαντικά προβλήματα υγείας που ξεκίνησε να αντιμετωπίζει στη συνέχεια.

Το μοντέλο, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο πώς τελικά κατάφερε να βγει από αυτήν την εξαιρετικά δύσκολη και επικίνδυνη κατάσταση, τονίζοντας τη σημασία που είχε για την ίδια το να μιλήσει δημόσια για το πρόβλημά της.

«Έχω μιλήσει δημόσια εδώ και περίπου 3 -3,5 χρόνια για αυτό. Η ιστορία μου είναι τουλάχιστον 10 χρόνια. Δεν είχα ποτέ παραπάνω κιλά, ήμουν ένα πολύ υγιές κορίτσι, απλά το μυαλό μας είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχος και εχθρός ταυτόχρονα, πάντα. Βρισκόμουν σε μια πολύ αγχωτική σχολή, σπούδαζα νομική και παράλληλα έκανα και modelling. Οπότε, πέρα από τα πρότυπα της κοινωνίας, με επηρέασε πάρα πολύ και η δουλειά που έκανα, το κομμάτι των άλλων κοριτσιών και το πόσα κιλά ήταν εκείνες», ανέφερε αρχικά στην εκπομπή «Το Πρωινό» η Κατερίνα Βισέρη.

Προβλήματα με την υγεία

«Άρχισα να υποβάλλω τον εαυτό μου σε διάφορες διαδικασίες δίαιτας, νηστείας. Το τελευταίο στάδιο ήταν να μην τρώω τίποτα. Ξεκίνησα τρώγοντας μόνο φρούτα και λαχανικά και πίνοντας χυμούς, ίσα ίσα για να αντέξω την ημέρα και να καταφέρω να κάνω όσα έπρεπε. Επηρεάστηκε πάρα πολύ η υγεία μου, δεν είχα έμμηνο ρύση για 4 χρόνια, ακόμα στην προσπάθεια είμαι. Είχα πάρα πολλά οργανικά θέματα, είχα επεισόδια αμνησίας όσο περνούσα όλο αυτό. Το σώμα ατροφεί με τον καιρό, δεν έχεις ενέργεια, κιτρινίζει το δέρμα, έχεις θέμα με τα δόντια. Τα χαμηλότερα κιλά που έφτασα ήταν 36, με ύψος 1.76», συνέχισε η ίδια.

«Η δική μου σωτηρία, το δικό μου “κλικ”, έγινε όταν πείνασα πάρα πολύ. Μετά από τόσα χρόνια ασιτίας, πείνασα πάρα πολύ μια μέρα και άρχισα να τρώω σαν μανιακή, και δεν υπήρχε πια γυρισμός. Αλλά θεωρώ ότι μου δόθηκε βοήθεια όταν αποφάσισα να μιλήσω δημόσια για αυτό και άρχισα να παίρνω τον κόσμο μαζί μου σε αυτό το ταξίδι θεραπείας», πρόσθεσε η Κατερίνα Βισέρη.

Δείτε όσα αποκάλυψε η ίδια:

 Η συμμετοχή της στο GNTM:

Sports in

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς για τη φάση των «64» του τουρνουά της Μαδρίτης. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024