Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
25χρονο μοντέλο νεκρό σε αυτοκινητιστικό - Ο λάθος άνθρωπος στη λάθος στιγμή

25χρονο μοντέλο νεκρό σε αυτοκινητιστικό – Ο λάθος άνθρωπος στη λάθος στιγμή

Η άτυχη Lousha Liddell ενεπλάκη σε σύγκρουση μιας μοτοσικλέτας με ένα αυτοκίνητο στις 3 Ιανουαρίου -Ο οδηγός του αυτοκινήτου είναι ύποπτος για οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Δόθηκαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες της νεαρής γυναίκας, που σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα ενός αυτοκινήτου με μια μοτοσικλέτα, στο Λονδίνο -ήταν χορογράφος και μοντέλο.

Η άτυχη Lousha Liddell βρέθηκε στο σημείο της σύγκρουσης μιας μοτοσικλέτας με ένα αυτοκίνητο, στις 3 Ιανουαρίου. Ο οδηγός διώκεται ως ύποπτος για οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία ανέφερε ότι η 25χρονη μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή στο νοσοκομείο, αλλά πέθανε λίγο αργότερα. Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη ως ύποπτος για οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Ο αναβάτης της μοτοσικλέτας, ένας άνδρας γύρω στα 40, μεταφέρθηκε επίσης στο νοσοκομείο. Η κατάστασή του είναι προς το παρόν άγνωστη.

Ο θάνατος της Lousha προκάλεσε σοκ στην κοινότητα του χορού, με τους φίλους και την οικογένειά του να αποτίουν φόρο τιμής στην πρώην δημιουργική διευθύντρια του BBC και του ITV

Ο λάθος άνθρωπος, στη λάθος στιγμή

Ο θάνατος της Lousha προκάλεσε σοκ στην κοινότητα του χορού, με τους φίλους και την οικογένειά του να αποτίουν φόρο τιμής στην πρώην δημιουργική διευθύντρια του BBC και του ITV.

Η στενή της φίλη, η Rachel Totti Ali. δήλωσε: «Lousha Liddell από τη στιγμή που σε γνώρισα σε αγάπησα πάρα πολύ, παρακολούθησα το ταξίδι σου στο πανεπιστήμιο και τα εκπληκτικά επιτεύγματα που έχεις κάνει.

»Είμαι συντετριμμένη για την όμορφη μαμά σου, Joanna Stokes, και όλη την οικογένειά σου… Έχω χάσει τα πάντα, ήσουν και θα είσαι για πάντα μια όμορφη ψυχή».

Η Lousha, η οποία ήταν γνωστή ως Lady-Lousha, φοίτησε στο St David’s Catholic College πριν συνεχίσει τις σπουδές της στο Middlesex University.

Ένα ταλαντούχο πλάσμα

Η δημιουργική της δεινότητα την οδήγησε να γίνει δημιουργική διευθύντρια σε καταξιωμένους οργανισμούς όπως το BBC, το ITV, στον κινηματογράφο, την τηλεόραση, το θέατρο, το WNO και το S4C.

Η Tamsin Palmer, μια άλλη στενή της φίλη, δήλωσε: «Είμαι συντετριμμένη, είμαστε όλοι συντετριμμένοι.

»Lousha Liddell, ήσουν μία από τις καλύτερες φίλες που είχα ποτέ, δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό είναι αληθινό, δεν μπορώ να πιστέψω ότι το γράφω αυτό, σε αγαπούσα τόσο πολύ, ήσουν τόσο αγαπητή και έφυγες πολύ νωρίς, στην ακμή σου, ήσουν μοναδική, δεν υπάρχουν λόγια.

»Ο κόσμος δεν θα είναι ποτέ ο ίδιος, αναπαύσου στον Παράδεισο αδελφή #ladylousha».

Δείτε το βίντεο 

Μια μοτοσικλέτα είχε συγκρουστεί με ένα Honda Civic

Ένας έρανος GoFundMe για την πληρωμή της κηδείας της Lousha έχει δημιουργηθεί και έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 3.000 λίρες.

Εκπρόσωπος της Μητροπολιτικής Αστυνομίας δήλωσε: «Η αστυνομία κλήθηκε στις 1.30 π.μ. της Τετάρτης 3 Ιανουαρίου για σύγκρουση στο Garratt Lane. Παρέστησαν αστυνομικοί και το London Ambulance Service.

«Στο σημείο μια μοτοσικλέτα είχε συγκρουστεί με ένα Honda Civic. Μια γυναίκα που ήταν συνοδηγός στη μοτοσικλέτα τραυματίστηκε σοβαρά.

»Της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες επί τόπου από τους γιατρούς πριν μεταφερθεί σε νοσοκομείο του δυτικού Λονδίνου.

»Ο αναβάτης της μοτοσικλέτας, ένας άνδρας γύρω στα 40, μεταφέρθηκε επίσης στο νοσοκομείο. Η κατάστασή του είναι προς το παρόν άγνωστη.

»Ο 22χρονος οδηγός του Honda Civic συνελήφθη ως ύποπτος για οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών».

*Με στοιχεία από dailymail.com

Sports in

Η Κ19 της Λαμίας έκανε pasillo στην αντίστοιχη του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Youth League

Σε μια πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε η Κ19 της Λαμίας, προς την αντίστοιχη του Ολυμπιακού λίγο πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024