Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Θρίλερ στις Φιλιππίνες: Αποκεφάλισε την γειτόνισσά του έπειτα από καβγά – Πήγε με το κεφάλι της στο μπαρ

Θρίλερ στις Φιλιππίνες: Αποκεφάλισε την γειτόνισσά του έπειτα από καβγά – Πήγε με το κεφάλι της στο μπαρ

Μια 65χρονη γυναίκα φέρεται να αποκεφαλίστηκε έπειτα από καβγά με τον γείτονά της, ο οποίος στη συνέχεια... περιέφερε το κομμένο κεφάλι της

Ένα φρικιαστικό επεισόδιο σημειώθηκε στις Φιλιππίνες, όπου μια 65χρονη δέχτηκε επίθεση από τον γείτονά της, μετά από τσακωμό που είχαν, ο οποίος την αποκεφάλισε και αργότερα εμφανίστηκε σε κοντινό μπαρ με το… κεφάλι της.

Η Rosalina Abing Asilo ήρθε αντιμέτωπη με τον Mario Furton, εξαιτίας λουλουδιών που φυτεύτηκαν κοντά στο σπίτι της στην πόλη Bayugan στις Φιλιππίνες.

Η ένταση κλιμακώθηκε όταν η Rosalina αποκάλεσε κλέφτη τον γείτονά της  παραπονέθηκε ότι τα αγκάθια των λουλουδιών την γρατζουνούσαν όποτε περνούσε δίπλα τους.

Ο Mario πήγε να πιει με τους φίλους του, αποφασίζοντας αργότερα να πάει στο τοπικό κατάστημα της Rosalina κρατώντας ένα δρεπάνι.

Επέστρεψε στο μπαρ, 200 μέτρα μακριά από το σπίτι, κουβαλώντας το κεφάλι της γυναίκας και είπε: «Εδώ είναι το δώρο μου για εσάς»

Φέρεται ότι επιτέθηκε στην αβοήθητη γυναίκα, η οποία ήταν μόνη της στο κατάστημα εκείνη τη στιγμή, αποκεφαλίζοντας την.

Λέγεται ότι ο Mario γέλασε και επέστρεψε στο μπαρ για να παρουσιάσει το κομμένο κεφάλι στους φίλους του, προτού συλληφθεί από την αστυνομία. Ο άνδρας ομολόγησε αμέσως.

«Σας έχω ένα δώρο»

Ο Shalom Faye Cornelio, αρχηγός του αστυνομικού σταθμού Bayugan, δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης: «Ο ύποπτος ήταν στη μέση και έπινε μπύρα με φίλους όταν τους ρώτησε: «Θέλετε ένα δώρο; Θα σας δώσω ένα δώρο, απλώς περιμένετε».

Μετά πήγε στο σπίτι του θύματος. Είχε μαζί του ένα δρεπάνι που χρησιμοποιείται ευρέως στις Φιλιππίνες ως γεωργικό εργαλείο – το οποίο χρησιμοποίησε για να της κόψει το κεφάλι».

«Ο ύποπτος επέστρεψε στο μπαρ, 200 μέτρα μακριά από το σπίτι, κουβαλώντας το κεφάλι της γυναίκας και είπε: «Εδώ είναι το δώρο μου για εσάς».

«Εκνευρίστηκα γιατί με αποκάλεσε κλέφτη μπροστά στα παιδιά μου όταν προσπαθούσα να της μιλήσω ήρεμα. Λυπάμαι για το θύμα και την οικογένειά της. Το έκανα μόνο επειδή ντρεπόμουν» ανέφερε ο δολοφόνος.

Ο σύζυγος της Rosalina, Buenaventura Asilo, 65 ετών, είπε ότι η σύζυγός του ήταν μόνη στο σπίτι, επειδή είχε φύγει για να ψαρέψει στην τοπική λίμνη μέχρι τις 6 το απόγευμα.

«Δεν είχα ιδέα τι είχε συμβεί γιατί σπάνια μιλούσαμε με τον ύποπτο. Η γυναίκα μου και εγώ δεν έχουμε παιδιά, γι’ αυτό ήταν μόνη της κατά τη διάρκεια της επίθεσης. Έχει τέσσερα παιδιά με τον προηγούμενο σύζυγό της. Μιλώ μαζί τους για να μπορέσουμε να κινηθούμε νομικά» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Sports in

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποκλειστικά στο in: «Μπορούμε να περάσουμε την Άστον Βίλα»

Στην συνέντευξή του στο in o «Μέντι» - όπως θέλει να τον αποκαλούν- δηλώνει ότι η ομάδα κατεβαίνει για να κερδίσει όλους τους αγώνες, ακόμη και την Άστον Βίλα. Μιλά για τα πέναλτι που δεν βλέπει, τον Τζολάκη, για τα παιδικά του χρόνια, το αγαπημένο του σύστημα και το VAR.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024