Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάντσεστερ: Τον είδε να μιλάει σε άλλη, πάτησε το γκάζι και τον σκότωσε - Σοκαριστικό βίντεο

Μάντσεστερ: Τον είδε να μιλάει σε άλλη, πάτησε το γκάζι και τον σκότωσε – Σοκαριστικό βίντεο

Τρεις φορές τον χτύπησε - Η ζήλεια μετέτρεψε σε δολοφόνο τη φοιτήτρια φιλοσοφίας στο πανεπιστήμιο της αγγλικής πόλης

Η Άλις Γουντ, φοιτήτρια φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ με μεταπτυχιακό στο Κέιμπριτζ, καταδικάστηκε σήμερα (2/1) για τη δολοφονία του Ράιαν Γουάτσον, 24 ετών.

Θόλωσε και τον σκότωσε με το αυτοκίνητό της

Σύμφωνα με την απόφαση που εξέδωσε το δικαστήριο, η κοπέλα θόλωσε και τον σκότωσε με το αυτοκίνητό της. Η δράστις πάτησε το γκάζι και τον χτύπησε τρεις φορές. Ο νεαρός άνδρας υπέκυψε στα τραύματά του. Κι όλα αυτά, επειδή, κατά την Daily Mail, τον είδε να μιλάει με μία άλλη γυναίκα σε ένα πάρτι γενεθλίων.

Σε σοκαριστικό βίντεο-ντοκουμέντο που ήλθε στο φως της δημοσιότητας, φαίνεται ο 24χρονος να παρασέρνεται το αυτοκίνητό της, που τρέχει κατά πάνω του και τον χτυπάει.

Το δικαστήριο, λοιπόν, απέρριψε τον ισχυρισμό της ότι ο θάνατός του στις 6 Μαΐου πέρυσι ήταν ένα «τραγικό δυστύχημα». Αναφέρεται, δε, ότι η νεαρή γυναίκα ήταν μεθυσμένη όταν έγινε το κακό.

Σύμφωνα με το βρετανικό δημοσίευμα, το ζευγάρι τσακώθηκε ενόσω επέστρεφε από ένα πάρτι γενεθλίων. Πλάνα από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, γύρω στις 23:30 δείχνουν τη Γουντ να κατευθύνεται με την όπισθεν προς το μέρος του συντρόφου της και σχεδόν να τον χτυπά.

Η δράστις του εγκλήματος

«Νομίζω ότι έχω χτυπήσει τον φίλο μου»

Στη συνέχεια στρίβει και πέφτει πάνω του, με αποτέλεσμα ο 24χρονος να εκσφενδονιστεί και να χτυπήσει στο καπό. Ο 24χρονος σηκώθηκε και πήγε να φύγει. Όμως η Γουντ τον χτυπά για τρίτη φορά, παγιδεύοντάς τον κάτω από τον μπροστινό προφυλακτήρα. Μάλιστα, πριν σταματήσει διένυσε 160 μέτρα.

Η γυναίκα χτύπησε την πόρτα ενός γείτονα και είπε: «Παρακαλώ καλέστε ένα ασθενοφόρο, νομίζω ότι έχω χτυπήσει τον φίλο μου». Κατά τη σύλληψή της, η Γουντ είπε στους αστυνομικούς: «Είναι μια χαρά, το αξίζω». «Θα έπρεπε απλώς να με πυροβολήσετε στο κεφάλι», φέρεται ήταν τα πρώτα λόγια της.

«Δεν τον είδα»

Η Γουντ ισχυρίστηκε ότι δεν είδε ποτέ τον σύντροφό της, πριν πέσει πάνω του τη δεύτερη φορά και ο εισαγγελέας Andrew Ford KC ανέφερε ότι υπήρχε διαφωνία μεταξύ δύο ειδικών σχετικά με τον αντιληπτό χρόνο απόκρισής της (PRT).

Η Γουντ υποστήριξε ότι ο σύντροφός της θύμωσε μαζί της αφού την κατηγόρησε ότι «φλέρταρε» με άντρες στο πάρτι. Αλλά ο Ford είπε ότι ο ισχυρισμός για φλερτ που διατυπώθηκε από τον Γουάτσον μπορεί να παρουσιάστηκε με διαφορετικό τρόπο από την Γουντ.

«Μύριζε αλκοόλ»

Νωρίτερα στο δικαστήριο είχε υποστηριχθεί πως ο 24χρονος φλέρταρε με μία καλεσμένη στο πάρτι, η οποία ένιωσε την Γουντ να την «κοιτάζει» περίεργα. Ο Γουάτσον προσπάθησε αργότερα να τηλεφωνήσει στη γυναίκα αυτή, λίγα λεπτά πριν χτυπηθεί από το αυτοκίνητο της Γουντ.

Ο αστυνομικός, ο οποίος κλήθηκε στο σπίτι του ζευγαριού στο Rode Heath, Cheshire στις 6 Μαΐου πέρυσι, είπε ότι η Γουντ καθόταν σε έναν καναπέ στο σαλόνι του σπιτιού και «έκλαιγε». Και πρόσθεσε: «Μύριζε αλκοόλ, φαινόταν μεθυσμένη».

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024