Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Nαβάρο: «Υπήρξαν συμπεριφορές που δεν είναι αντάξιες της Μπαρτσελόνα»

Nαβάρο: «Υπήρξαν συμπεριφορές που δεν είναι αντάξιες της Μπαρτσελόνα»

O team manager των Καταλανών στήριξε τον Γκριμάου και έριξε ευθύνες στους παίκτες της Μπαρτσελόνα.

Η ομάδα μπάσκετ της Μπαρτσελόνα δεν διανύει και τις καλύτερες μέρες της στη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Οι Καταλανοί έχουν γνωρίσει μαζεμένες ήττες από την Άλμπα Βερολίνου και την Μονακό στην Euroleague και από την Ουνικάχα Μάλαγα στο Ισπανικό πρωτάθλημα, με τον προπονητή της ομάδας Ρότζερ Γκριμάου να δέχεται έντονη κριτική.

Ο Team Manager των Μπλαουγκράνα, Χουάν Κάρλος Ναβάρο, ωστόσο, στήριξε δημόσια τον Γκριμάου.

Δηλώσεις που έκανε εν όψει του Classico κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης για την 18η αγωνιστική της Euroleague την προσεχή Τετάρτη (3/1, 22:00), ενώ παράλληλα τόνισε ότι ορισμένοι παίκτες της Μπάρτσα ευθύνονται για τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ναβάρο:

«Κάνει σπουδαία δουλειά (σ.σ Γκριμάου) και δεν είναι εύκολο. Γνωρίζουμε ήδη τι σημαίνει να παίζεις για αυτόν τον σύλλογο και για αυτή τη φανέλα, που απαιτεί πολλά. Γνωρίζουμε ότι προσπαθεί να κάνει τα πάντα, ώστε η ομάδα να κυλά όπως στην αρχή της σεζόν. Εμπιστευόμαστε αυτόν, το πρότζεκτ και τους παίκτες που έχουμε και πιστεύουμε ότι πρέπει να δώσουμε μια καλύτερη εικόνα.

Είναι αλήθεια ότι αυτόν τον Δεκέμβριο υπήρξαν ήττες και, λόγω της φύσης κάποιων ηττών, υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να αλλάξουμε. Υπήρξαν συμπεριφορές εντός και εκτός γηπέδου που δεν μας αρέσουν και δεν είναι αντάξιες αυτού του συλλόγου και αυτής της φανέλας.

Υπάρχουν πράγματα που έχουν ήδη συζητηθεί και που δεν θα επαναληφθούν. Όλοι οι παίκτες πρέπει να κάνουν ένα βήμα μπροστά, προκειμένου να αλλάξει αυτή τη δυναμική.

Υπάρχει πολύ καλή επικοινωνία με στόχο να μην επαναληφθούν πράγματα που έχουν πάει στραβά και οι πάικτες να εμπιστευτολύν ξανά αυτό που μπορούν να κάνουν καλά.

Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα κερδίσει αυτά τα παιχνίδια, ξεκινώντας από το ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης, το οποίο είναι βασικό για την έναρξη της νέας χρονιάς. Μπορούμε ακόμα να πετύχουμε τα πάντα», ανέφερε ενδεικτικά ο άλλωτε θρύλος της Μπαρτσελόνα.

Sports in

Στο «καμίνι» του ΣΕΦ για το προβάδισμα πρόκρισης ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο κατάμεστο ΣΕΦ για το Game 3 των playoffs της Euroleague με μοναδικό στόχο να κάνει το 2-1 στη σειρά των προημιτελικών απέναντι στη Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024