Πέμπτη 16 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Επίσημο: Παρελθόν από τον Παναθηναϊκο ο Γκάι

Επίσημο: Παρελθόν από τον Παναθηναϊκο ο Γκάι

Ο Παναθηναϊκός γνωστοποίησε τη λύση της συνεργασίας του με τον Γκάι, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία και την Τενερίφη.

Ο Παναθηναϊκός ΑΚΤΟR, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας του με τον Κάιλ Γκάι, μετά από μόλις πέντε μήνες παρουσίας του στην ομάδα.

Ο 26χρονος Αμερικανός αποκτήθηκε το καλοκαίρι μετά από μία εξαιρετική σεζόν με την Μπανταλόνα υπογράφοντας διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Πράσινους.

Ωστόσο, η συνεργασία των δύο πλευρών ολοκληρώθηκε άδοξα.

Εξάλλου ο χρόνος συμμετοχής του είχε περιοριστεί αφού η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έχει πολλές επιλογές στα γκαρντ, όπως οι Σλούκας, Ναν, Γκραντ και Βιλντόζα.

Σε οκτώ παιχνίδια που αγωνίστηκε τη φανέλα των Πρασίνων στην EuroLeague, ο Γκάι σκόραρε συνολικά 32 πόντους, μάζεψε 7 ριμπάουντ και μοίρασε 6 ασίστ, παίζοντας 10’38» κατά μέσο όρο. Αντίστοιχα, σε 6 ματς του ελληνικού πρωταθλήματος είχε 6.8 πόντους, 2.3 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ ανά 21’59» συμμετοχής.

Νωρίτερα, ο 26χρονος περιφερειακός αποχαιρέτησε με μία ανάρτησή του τον Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR και τους φιλάθλου του, ευχαριστώντας τους για αυτή την εμπειρία.

Ο Κάιλ Γκάι πάντως δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς ο πρώην πλέον γκαρντ του Τριφυλλιού θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία με τη Τενερίφη. Μια μεταγραφή την οποία ανακοίνωσε ήδη ο ισπανικός σύλλογος.

Η ανάρτηση του Παναθηναϊκού:

Sports in

Οι 10 πλουσιότεροι αθλητές στον κόσμο: Πέμπτος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Αυτοί είναι οι πλουσιότεροι αθλητές στον κόσμο, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση του αμερικανικού περιοδικού Forbes, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι πολύ ψηλά στη λίστα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 16 Μαϊου 2024