Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εργοδότες που αγαπήσαμε: Ζήτησε άδεια να συνεχίσει στο πάρτι και την πήρε

Εργοδότες που αγαπήσαμε: Ζήτησε άδεια να συνεχίσει στο πάρτι και την πήρε

Ένας CEO ανέβασε στο Linkedin την στιχομυθία μεταξύ του ίδιου και ενός υπαλλήλου του, που τον ενημέρωσε πως πήγε το βράδυ σε ένα πάρτυ και αυτό συνεχίζονταν. Η ειλικρίνεια δικαιώθηκε και έγινε Viral!

«Αυτό έφτασε στο WhatsApp μου σήμερα το πρωί», έγραψε ο διευθύνων σύμβουλος στη λεζάντα της ανάρτησής του, εξηγώντας ότι ένας υπάλληλος ζήτησε άδεια επειδή το πάρτι και το after του συνεχίζονταn ακόμη. H συνέχεια είναι μια viral είδηση που ξεκίνησε στο τέλος του 2023 και μπήκε δυναμικά στο 2024!

Μια συζήτηση μεταξύ ενός CEO και του υπαλλήλου του έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει προκαλέσει μια συζήτηση σχετικά με τις πολιτικές αδειών στο Linkedin. Ο Ankit Aggarwal, ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Unstop, μοιράστηκε στο LinkedIn, ένα στιγμιότυπο της συνομιλίας του με τον υπάλληλο του, χωρίς να αποκαλύψει την ταυτότητά του.

«Εργαζόμενος ζητά άδεια επειδή το πάρτι και το after party του συνεχίζεται ακόμα. Αυτή η διαφάνεια είναι κρίσιμη μέσα σε μια ομάδα, ώστε να μπορείτε να εμπιστεύεστε την ομάδα σας και να είναι σίγουροι ότι θα τους υποστηρίξετε», έγραψε ο κ. Aggarwal, ενώ μοιράστηκε το στιγμιότυπο της συνομιλίας. Δείχνει τον υπάλληλο να ζητά «άδεια για πάρτι αργά το βράδυ», με την οποία ο CEO συμφώνησε.

Στα σχόλια κάτω από την ανάρτηση έγινε ένα δεύτερο πάρτι

Αρχικά ο ίδιος ο έγραψε πως «Όταν οι συνάδελφοι αισθάνονται άνετα να είναι ανοιχτοί και ειλικρινείς μεταξύ τους, δημιουργείται ένα θεμέλιο εμπιστοσύνης που μπορεί να οδηγήσει σε καλύτερη επικοινωνία, συνεργασία και συνολική επιτυχία», αναφέρεται ακόμη στην ανάρτηση του κ. Aggarwal.

«Αυτό χρειαζόμουν να διαβάσω σήμερα. Στην προηγούμενη εργασιακή μου εμπειρία, υπήρχαν περιπτώσεις όπου η ομάδα μου και εγώ ήμασταν ειλικρινείς και δίναμε στον διευθυντή μας τους πραγματικούς λόγους για τους οποίους χρειαζόμασταν άδεια – θα μπορούσε να είναι μια απόδραση το Σαββατοκύριακο, για να παρακολουθήσουμε γάμους ή απλά «είμαστε ψυχικά εξαντλημένοι, χρειαζόμαστε μια μέρα άδεια για να μην κάνουμε τίποτα». Δεν μας επιτρεπόταν να πάρουμε ρεπό μέχρι κάποιος από την οικογένειά μας να νοσηλευτεί ή να πεθάνει! Πρέπει να πω ότι όλοι μας χάσαμε πολλούς συγγενείς μας για να πάρουμε άδειες!» έγραψε μια χιουμοριστικά μια σχολιάστρια με τον Aggarwal να της εύχεται ένα καλύτερο εργασιακό περιβάλλον από εδώ και μπρος.

Οι περισσότεροι εργαζόμενοι επικρότησαν την απόφαση όπως και πολλά ανώτερα στελέχη, όμως πολλοί στάθηκαν στο αίτημα της τελευταίας στιγμής που δεν άφηνε πολλά περιθώρια για άρνηση. Κάτι που έβαλε φωτιά στην συζήτηση. Οι περισσότεροι συμφώνησαν πως με αυτή του την απόφαση, ο ιδρυτής και γενικός διευθυντής ενδυνάμωσε το ομαδικό πνεύμα, βοήθησε τον εργαζόμενό του να περάσει καλά και να αποβάλει το εργασιακό στρες και επιβράβευσε την ειλικρίνειά του, σημαντικό στοιχείο στο χτίσιμο μιας ομάδας.

Αν το Νέο Δελχί σας πέφτει μακριά, καλό είναι να διδασκόμαστε πως χτίζεται η εμπιστοσύνη σε μια ομάδα και να αποφεύγουμε τις κακές εργοδοτικές πρακτικές.

Sports in

Δεν είναι η πρώτη φορά με τον Αλμέιδα… (vids, pic)

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν κλήθηκε σε απολογία για την επίθεση που έκανε στον άνθρωπο της ΥΑΒΑΧ στην Τούμπα, όμως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που δεν καλείται ο Αργεντινός από τον αθλητικό δικαστή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024