Τρίτη 21 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αποκάλυψη για Πίτερς: «Οριστική συμφωνία με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2026»

Αποκάλυψη για Πίτερς: «Οριστική συμφωνία με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2026»

Ο Άλεκ Πίτερς φαίνεται πως θα μείνει στο λιμάνι τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2026, αφού τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση του Ολυμπιακού, σύμφωνα με το Sportando.

Ο Άλεκ Πίτερς φαίνεται πως θα μείνει στο λιμάνι για τα επόμενα δύο χρόνια, αφού τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση του Ολυμπιακού όπως αποκαλύπτει το «Sportando».

Συγκεκριμένα, το ισπανικό μέσα αναφέρει πως η πλευρά του Αμερικανού έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση των «ερυθρολεύκων» για να ανανεώσουν την συνεργασία τους που λήγει το προσεχές καλοκαίρι μέχρι αυτό του 2026.

Ο Πίτερς έτοιμος να υπογράψει επέκταση συμβολαίου με τον Ολυμπιακό

Ακόμη επίσημη τοποθέτηση δεν υπάρχει από τις δύο πλευρές, αλλά δεν αποκλείεται να επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ από την Ισπανία αφού γίνονται συζητήσεις τον τελευταίο καιρό.

Οι αυξημένες απολαβές και η Ελλάδα

Σίγουρα θα έχει αυξημένες απολαβές στη νέα συμφωνία, ενώ είναι δεδομένο ότι το νέο συμβόλαιο θα έχει ισχύ, εφόσον επισημοποιηθεί η συμφωνία, μέχρι και το 2026 τουλάχιστον.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ίδιος ο Πίτερς περνάει πολύ καλά στον Ολυμπιακό και θέλει να παραμείνει στην Ελλάδα, ενώ διανύει την κορυφαία σεζόν της καριέρας του. Τα πάντα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες μέρες και η λογική λέει ότι θα έχουν θετική κατάληξη.

Θυμίζουμε πως ο Αμερικανός ήρθε στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2022 υπογράφοντας για 1+1 χρόνο. Το περασμένο καλοκαίρι οι Ερυθρόλευκοι ενεργοποίησαν την οψιόν του και τον κράτησαν, με τον 28χρονο να δικαιώνει πλήρως τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Sports in

Μίχαλ Ζεβλάκοφ στο in: «Ξεκινά μια νέα μεγάλη εποχή για τον Ολυμπιακό – Χάρηκα πολύ με την πορεία της ομάδας»

Ο παλαίμαχος αμυντικός του Ολυμπιακού, Μίχαλ Ζεβλάκοφ μίλησε στο in για τον τελικό του Confernece League κι έστειλε μήνυμα στους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 21 Μαϊου 2024