Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αταμάν για Τερίμ: «Καλωσόρισες στον Παναθηναϊκό, ελπίζω να έχεις μεγάλη επιτυχία»

Αταμάν για Τερίμ: «Καλωσόρισες στον Παναθηναϊκό, ελπίζω να έχεις μεγάλη επιτυχία»

Ο Εργκίν Αταμάν υποδέχθηκε με τη σειρά του τον καλό του φίλο Φατίχ Τερίμ στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό και του ευχήθηκε μεγάλη επιτυχία.

Ο Εργκίν Αταμάν βρέθηκε στη media day του Παναθηναϊκού, εν όψει της αναμέτρησης με τον Ερυθρό Αστέρα για την 17η αγωνιστική της Euroleague και μίλησε για τους κινδύνους που κρύβει για τους «πράσινους» το παιχνίδι με τους Σέρβους, τις πιθανότητες που έχει να παίξει ο Λεσόρ, αλλά και τον Φατίχ Τερίμ.

Ο Τούρκος τεχνικός καλωσόρισε στην Αθήνα και τον Παναθηναϊκό τον συμπατριώτη του, που ανέλαβε χρέη προπονητή στο ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου, ενώ τόνισε πως ο Παπαπέτρου πιστεύει πως θα είναι έτοιμος στο ξεκίνημα του νέου έτους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν στην media day του Παναθηναϊκού: 

Για τον Ερυθρό Αστέρα: «Φυσικά πρόκειται για πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλούς σκόρερ. Στο προηγούμενο παιχνίδι σκόραρε κόντρα στην Μακάμπι 98 πόντους. Έχει πολύ έμπειρους παίκτες, όπως ο Τεόντοσιτς, ο οποίος βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα και είναι δύσκολο να το σταματήσεις, το ίδιο και ο Νέντοβιτς και ο Μίτροβιτς και ο Χάνγκα αλλά και οι υπόλοιποι παίκτες είναι επικίνδυνοι. Οπότε πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, διότι την προηγούμενη εβδομάδα, που ήταν διπλή, κάναμε δυο συνεχόμενες νίκες και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και πρέπει να φτάσουμε στην νίκη».

Για το επίπεδο ετοιμότητας των «πρασίνων»: «Αυτή την στιγμή έχουμε τρεις συνεχόμενες νίκες και δεν φυσικά δεν μπορώ να πω ότι δεν είμαστε σε καλό δρόμο. Αν κάνατε την ερώτηση ενώ είχαμε χάσει 3 συνεχόμενα παιχνίδια θα σας απαντούσα ότι είμαστε σε κακό δρόμο. Αυτό είναι το μπάσκετ. Έχουμε καλή ομάδα, αλλά το σημαντικό είναι να συγκεντρωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι, διότι κάθε παιχνίδι της Ευρωλίγκας είναι δύσκολο και κρίνεται στις τελευταίες κατοχές. Φυσικά έχουμε μεγάλο πλεονέκτημα, αλλά και ενέργεια να παίξουμε γρήγορο μπάσκετ και ελπίζω να το δω και αύριο».

Για τον Λεσόρ: «Ο Λεσόρ έκανε ένα μέρος της προπόνησης χθες και σήμερα και ακολούθησε ένα μεγάλο μέρος, Το ιατρικό επιτελείο της ομάδας δουλεύει σκληρά και ελπίζω ότι θα τον δούμε στο παρκέ και νομίζω ότι ο Ματίας κατά 80% με 90% θα αγωνιστεί».

Για τον Παπαπέτρου: «Νομίζω και θέλω να ελπίζω πως είναι έτοιμος με την αρχή της νέας χρονιάς. Δουλεύει σκληρά κάθε μέρα για να είναι έτοιμος από την νέα χρονιά».

Για τον Φατίχ Τερίμ:«Ο Φατίχ είναι καλός μου φίλος, τον καλωσορίζω στην Αθήνα και τον Παναθηναϊκό, ελπίζω να έχει πολλές επιτυχίες με τον Παναθηναϊκό».

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024