Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζόναθαν Μέιτζορς: Ο ηθοποιός ταινιών της Marvel κρίθηκε ένοχος για σεξουαλική παρενόχληση και επίθεση

Τζόναθαν Μέιτζορς: Ο ηθοποιός ταινιών της Marvel κρίθηκε ένοχος για σεξουαλική παρενόχληση και επίθεση

Ο αμερικανός ηθοποιός Τζόναθαν Μέιτζορς κρίθηκε σήμερα ένοχος από δικαστήριο της Νέας Υόρκης για βιαιοπραγία εναντίον της πρώην συντρόφου του, σύμφωνα με την ετυμηγορία εξαμελούς σώματος ενόρκων ύστερα από ακροαματική διαδικασία που διήρκησε δύο εβδομάδες. Η υπόθεση αποτέλεσε τροχοπέδη στην καριέρα του, αφού μέχρι πρότινος ο Μέιτζορς θεωρούνταν ένας από τους ανερχόμενους αστέρες των ταινιών […]

Ο αμερικανός ηθοποιός Τζόναθαν Μέιτζορς κρίθηκε σήμερα ένοχος από δικαστήριο της Νέας Υόρκης για βιαιοπραγία εναντίον της πρώην συντρόφου του, σύμφωνα με την ετυμηγορία εξαμελούς σώματος ενόρκων ύστερα από ακροαματική διαδικασία που διήρκησε δύο εβδομάδες.

Η υπόθεση αποτέλεσε τροχοπέδη στην καριέρα του, αφού μέχρι πρότινος ο Μέιτζορς θεωρούνταν ένας από τους ανερχόμενους αστέρες των ταινιών με υπερήρωες της Marvel.

Το μήνυμα από άλλη γυναίκα

Οι εισαγγελείς είπαν ότι ο Μέιτζορς επιτέθηκε μέσα σε αυτοκίνητο στην τότε σύντροφό του, την Γκρέις Τζαμπάρι, αφήνοντάς την με ένα σπασμένο δάκτυλο, πρησμένο χέρι και ακουστικό τραύμα.

Η Τζαμπάρι κατέθεσε ότι δέχθηκε βίαιη επίθεση όταν άρπαξε το τηλέφωνο του Μέιτζορς επειδή είδε μήνυμα από άλλη γυναίκα. Περιέγραψε επίσης τη «βίαιη συμπεριφορά» του και άλλα περιστατικά «έκρηξης θυμού».

Ο ηθοποιός αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και ενός έτους

Η συνήγορος υπεράσπισης του 34χρονου ηθοποιού αντέκρουσε τους ισχυρισμούς της Γκρέις Τζαμπάρι, υποστηρίζοντας ότι εκείνη επιτέθηκε στον Τζόναθαν Μέιτζορς μέσα στο αυτοκίνητο και τον κατηγόρησε ψευδώς για βιαιοπραγία αφότου χώρισαν.

Δεν έπεισε τους ενόρκους

«Είστε εδώ για να τερματίσετε αυτόν τον εφιάλτη για τον Τζόναθαν Μέιτζορς», είπε η δικηγόρος Πρίγια Τσόντρι, χωρίς όμως να πείσει τους ενόρκους. Ο ηθοποιός αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και ενός έτους.

Ο ηθοποιός είχε καταθέσει μήνυση σε βάρος της Τζαμπάρι, με αποτέλεσμα τη σύλληψή της τον Οκτώβριο. Ωστόσο, η εισαγγελία του Μανχάταν απέρριψε την υπόθεση.

Από την άνοδο στην κατάρρευση

Ο Τζόναθαν Μέιτζορς πρωταγωνίστησε στην ταινία του 2019 «Ο τελευταίος μαύρος στο Σαν Φρανσίσκο» προτού γνωρίσει επιτυχία με τις ταινίες «Creed ΙΙΙ» και «Ant-Man και Wasp: Κβαντομανία».

Μετά τη σύλληψή του, τον εγκατέλειψε η εταιρεία που είχε αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις του, ενώ η Disney απέσυρε τη νέα του ταινία «Magazine Dreams» από το πρόγραμμα με τις προσεχείς κυκλοφορίες της.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024