Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πέθανε ο ηθοποιός του «General Hospital» Jack Axelrod

Πέθανε ο ηθοποιός του «General Hospital» Jack Axelrod

Στα 93 του χρόνια έφυγε από τη ζωή ο βετεράνος ηθοποιός Jack Axelrod που έγινε διάσημος από τις εμφανίσεις του στο «General Hospital».

Στα 93 του χρόνια έφυγε από τη ζωή ο βετεράνος ηθοποιός Jack Axelrod που έγινε διάσημος από τις εμφανίσεις του στην τηλεοπτική σειρά «General Hospital».

Η εκπρόσωπός του, σύμφωνα με το TMZ, επιβεβαίωσε τον θάνατο του Jack Axelrod, αναφέροντας πως πέθανε στις 28 Νοεμβρίου στο Λος Άντζελες από φυσικά αίτια.

Ο Jack Axelrod αγαπούσε να κάνει σκίτσα, να διαβάζει άρθρα και να απαγγέλλει σονέτα του Σαίξπηρ

«Είχα τη χαρά να περάσω πολύ χρόνο μαζί του τα τελευταία χρόνια, καθώς δεν είχε στενή οικογένεια. Περάσαμε πολύ χρόνο σε εξωτερικούς χώρους όπου ο Jack Axelrod αγαπούσε να κάνει σκίτσα, να διαβάζει άρθρα και να απαγγέλλει σονέτα του Σαίξπηρ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Jack Axelord είχε γίνει γνωστός από τον ρόλο του ως Victor Jerome στο «General Hospital» όπου εμφανίστηκε για 40 επεισόδια στη δεκαετία του ’80.

Η λαμπρή καριέρα του Jack Axelrod

Είχε όμως μια λαμπρή καριέρα και εκτός του «General Hospital». Είχε εμφανιστεί ως guest στο Grey’s Anatomy τη δεκαετία του 2000 για μερικά επεισόδια, παίζοντας τον Charlie Yost δίπλα στην Katherine Heigl και την Ellen Pompeo.

Είχε επίσης πάρει μέρος στα: «My Name is Earl», «Scrubs», «Malcolm in the Middle», «It’s Always Sunny in Philadelphia», «The Help», «Dallas», «Hill Street Blues», «Kojak», «Dynasty», «Night Court», «Knots Landing», «Murphy Brown», «Everybody Loves Raymond», «Boy Meets World», «Jack & Jill», «Dharma and Greg», «Star Trek: Voyager», «Alias», «Frasier», «Hawthorne», «Criminal Minds», «NCIS», «Hawaii Five-0», «Brooklyn Nine-Nine», «Ray Donovan» και «Modern Family» μεταξύ άλλων.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024