Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Είναι μεγάλη χαρά όταν η Ζέτα έρχεται στις συναυλίες μου»
O αγαπημένος τραγουδοποιός σε μια συνέντευξη εξομολόγηση,
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σε μια διαφορετική επαγγελματική τοποθέτηση αυτή την χρονιά, μέσα από το ρόλο του παρουσιαστή μιλάει πρώτη φορά για το νέο του τηλεοπτικό βήμα στο «Σπίτι με το Mega», σε συνέντευξη που έφωσε στο περιοδικό ΟΚ.
Παράλληλα, ο τραγουδιστής αναφέρεται στη συνέντευξή του στην προσωπική του ζωή που για μια ολόκληρη δεκαετία βρισκόταν στα πρωτοσέλιδα και μιλά για τον χωρισμό από τη Ζέτα Μακρυπούλια και τη σχέση που έχουν σήμερα.
Ο χωρισμός με τη Ζέτα Μακρυπούλια
«Κάθε χωρισμός, όσο ανώδυνος και αναίμακτος κι αν είναι, όσο κι αν ο κύκλος κλείνει χωρίς τριγμούς και διαμάχες. Μετά από τόσα χρόνια δεν μπορεί να τελειώσει χωρίς πόνο. Ο πόνος είναι ένα στάδιο που πρέπει να διανύσεις. Θέλει μια τόλμη να πάρεις αυτή την απόφαση, να πεις ότι χρειάζεται μια ανανέωση, μια απόσταση ή ένα οριστικό τέλος. Ο πόνος σε ακολουθεί για ένα διάστημα. Και πιστεύω ότι αυτό το συναίσθημα ήταν αμφίδρομο.»
Η τωρινή του σχέση
«Αυτό το συναίσθημα της αγάπης δεν είναι κάτι που σταμάτησε, ούτε πρόκειται να σταματήσει. Δεν χάνεται έτσι κάτι που είχε ουσία και αποτελεί ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Είναι μεγάλη χαρά για μένα όταν η Ζέτα έρχεται στις συναυλίες μου. Δεν με ξαφνιάζει, γιατί η σχέση μας είναι απόλυτα υγιής, υπάρχει αμοιβαία αγάπη.»
- Ρωσία: Τι είπε ο Πούτιν για το Συμβούλιο Ειρήνης του Τραμπ και τη Γροιλανδία – Γιατί επέκρινε τη Δανία
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Σκωτσέζικο ντους από τον Τραμπ
- Φονική κακοκαιρία με δυο νεκρούς – Μεγάλες καταστροφές στην Αττική – Πού θα χτυπήσουν τα φαινόμενα τις επόμενες ώρες
- Βουλή: Προκλητικός Βαλτογιάννης αναφέρθηκε στη χούντα – Άμεση αντίδραση και δηλώσεις καταδίκης
- Υπερθέαμα: Όλα τα γκολ της 7ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League (vids)
- Νιούκαστλ – Αϊντχόφεν 3-0: Για 8άδα οι Άγγλοι, θετικό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό (vid)


