Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ένα Ταξίδι για Πάπιες: Ταινία animation για όλη την οικογένεια

Ένα Ταξίδι για Πάπιες: Ταινία animation για όλη την οικογένεια

Η ταινία βγήκε στις αίθουσες στις 7 Δεκεμβρίου

Μετά τις αγαπημένες ταινίες «Εγώ, ο Απαισιότατος», «Minions», «Τραγούδα!» και «Μπάτε σκύλοι αλέστε», η Ilumination μας προσκαλεί να πετάξουμε στο άγνωστο και να απολαύσουμε ένα ξεκαρδιστικό και γεμάτο περιπέτεια «Ένα Ταξίδι για Πάπιες».

H ταινία παρακολουθεί μία οικογένεια που ξεπερνάει τους φόβους της και ανοίγεται στον κόσμο και στις ευκαιρίες

Οι συντελεστές

Στην ταινία σε σενάριο του Μάικ Γουάιτ, (ο βραβευμένος με Emmy δημιουργός του White Lotus και σεναριογράφος του «Ένα σχολείο πολύ ροκ») ακούγεται ένα πρωτοκλασάτο κωμικό cast με πρωταγωνιστή τον υποψήφιο για Όσκαρ και Emmy Κουμέλ Ναντζιάνι (Έρωτας μετ’ εμποδίων, Eternals) στον ρόλο του αγχωμένου μπαμπά Μακ και πρωταγωνίστρια την υποψήφια για Emmy Ελίζαμπεθ Μπανκς (Αγώνες Πείνας και Κάτι πιο ποπ) στον ρόλο της τολμηρής και εύστροφης μαμάς Παμ.

H ιστορία

Μία οικογένεια από πρασινοκέφαλες πάπιες έχει βαλτώσει και ενώ ο μπαμπάς Μακ χαίρεται που έχει την οικογένεια του ασφαλή και κολλημένη για πάντα σε μία λίμνη της Νέας Αγγλίας, η μαμά Παμ λαχταράει να ταράξει τα νερά και να δείξει στα παιδιά της – τον έφηβο γιο Νταξ και τη μικρότερη κόρη Γκουέν- τον κόσμο ολόκληρο.

Όταν μία οικογένεια από αποδημητικές πάπιες αποβιβάζεται στη λίμνη τους με συναρπαστικές ιστορίες από μέρη μακρινά, η Παμ πείθει τον Μακ να φύγουν για ένα οικογενειακό ταξίδι με προορισμό την τροπική Τζαμάικα και ενδιάμεση στάση τη Νέα Υόρκη.

Μια περιπέτεια που ενθουσιάζει

Καθώς η οικογένεια φτάνει στον Νότο για τον χειμώνα, τα σχέδια τους ανατρέπονται. Η εμπειρία θα τους εμπνεύσει να διευρύνουν τους ορίζοντες τους, να ανοιχτούν σε νέες φιλίες, να καταφέρουν πολλά περισσότερα από αυτά που φαντάζονταν και να μάθουν απρόσμενα πράγματα ο ένας για τον άλλον και για τον ίδιο τους τον εαυτό.

Οι Έλληνες ηθοποιοί που ακούμε στην ταινία

Στην Ελληνική version ακούμε τις φωνές των: Φοίβου Ριμένα, Στεφανίας Φιλιάδη , Μάριου Χρυσομάλλη, Δανάης Νικολάτου, Χάρη Γρηγορόπουλο, Αγγελου Λιάγκου, Λίλας Μουτσοπούλου, Βίνας Παπαδοπούλου, Πέγκυς Μανωλά, Θάνου Λέκκα, Μάγκυς Χαραλαμπίδου.

Sports in

Το νέο «κάδρο» έχει και τον αρχηγό

Η επιστροφή του Κώστα Παπανικολάου αλλάζει τα δεδομένα ενόψει της τρίτης μάχης Ολυμπιακού - Μπαρτσελόνα για την πρόκριση στο final 4

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024