Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο βασιλιάς Κάρολος αρνείται τον συναισθηματικό εκβιασμό από τον Χάρι

Ο βασιλιάς Κάρολος αρνείται τον συναισθηματικό εκβιασμό από τον Χάρι

Ο βασιλιάς Κάρολος φέρεται να μην ανησυχεί για την αποκάλυψη του ονόματός του στην ολλανδική έκδοση του βιβλίου «Endgame» ως του «βασιλικού ρατσιστή». Τι αναφέρουν άνθρωποι από το περιβάλλον του.

Μετά το βιβλίο του Omid Scobie «Endgame» που κατονόμασε τον ίδιο και την Κέιτ Μίντλετον ως τους «βασιλικούς ρατσιστές», ο βασιλιάς Κάρολος αρνείται να αφήσει τον εαυτό του να εκβιαστεί συναισθηματικά από τον πρίγκιπα Χάρι.

Η ολλανδική έκδοση του «Endgame» αποσύρθηκε βιαστικά από τα ράφια, καθώς ανέφερε τα ονόματα του βασιλιά Καρόλου και της Κέιτ Μίντλετον ως των μελών της βασιλικής οικογένειας που είχαν ανησυχία για το χρώμα του δέρματος του μικρού πρίγκιπα Άρτσι.

Ανέφερε μάλιστα πως δεν θα εκβιαστεί συναισθηματικά από τον ίδιο του τον γιο.

Άνθρωποι από το περιβάλλον του βασιλιά Καρόλου αναφέρουν ότι δεν ανησυχεί για το όνομά του και πως είναι γεμάτος ενέργεια. Ανέφερε μάλιστα, σύμφωνα με πηγές που μίλησαν στη Sun και μεταφέρει η MailOnline, πως δεν θα εκβιαστεί συναισθηματικά από τον ίδιο του τον γιο.

Η αποκάλυψη έρχεται τη στιγμή που οι Ολλανδοί εκδότες απάντησαν στον συγγραφέα Omid Scobie που τους κατηγόρησε για την αποκάλυψη των δύο ονομάτων.

Η βασιλική οικογένεια και οι Σάσεξ έχουν τηρήσει μέχρι στιγμής σιγή ιχθύος για το περιεχόμενο του νέου βιβλίου.

Ο Omid Scobie θεωρείται εδώ και καιρό ως ο δημοσιογράφος που προτιμούν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ. Αρνούνται, ωστόσο, ότι είχαν ρόλο στην ενημέρωσή του για το περιεχόμενο του «Endgame».

Σε μια προσπάθεια να φτιάξουν τη σχέση τους, ο πρίγκιπας Χάρι τηλεφώνησε πρόσφατα στον πατέρα του για τα γενέθλιά του από το σπίτι του στην Καλιφόρνια.

Οι συναισθηματικοί εκβιασμοί στον Κάρολο

Τόσο ο πρίγκιπας Χάρι όσο και η Μέγκαν Μαρκλ άφησαν να εννοηθεί ότι θα δεχθούν μια πρόσκληση για τα Χριστούγεννα για το Sandringham, αν και δεν είναι σαφές αν θα προσκληθούν.

Η επικοινωνία έρχεται μετά και την έξωση του ζευγαριού από Frogmore Cottage το καλοκαίρι, με τον Omid Scobie να υποστηρίζει πως ο πρίγκιπας Χάρι τηλεφώνησε στον βασιλιά Κάρολο λέγοντάς του «δεν θέλεις να δεις τα εγγόνια σου;».

Στην έκδοση του «Endgame» που δημοσιεύτηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο Omid Scobie ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν σε θέση να κατονομάσει τα δύο άτομα που συμμετείχαν στις συζητήσεις για το χρώμα του μικρού πρίγκιπα Άρτσι για νομικούς λόγους. Τα ονόματα, ωστόσο, δημοσιοποιήθηκαν στην ολλανδική έκδοση.

Ήταν πρόσφατα και ενώ προσπάθησε να ρίξει την ευθύνη στους εκδότες που παραδέχτηκε πως τα ονόματα υπήρχαν σε ένα πρόχειρο σχέδιο του βιβλίου που είχε γραφτεί με «αστραπιαία ταχύτητα».

«Για να είμαι σαφής, ο μοναδικός εκδότης με τον οποίο συνεργάστηκα απευθείας ήταν αυτός που κάλυπτε τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και το Ηνωμένο Βασίλειο», υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Omid Scobie.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει γίνει η μισή δουλειά»

Απόλυτα ψύχραιμος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024