Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βιγιαρεάλ – Μακάμπι Χάιφα 0-0: Πήρε τον βαθμό πριν τον τελικό στη Λεωφόρο

Βιγιαρεάλ – Μακάμπι Χάιφα 0-0: Πήρε τον βαθμό πριν τον τελικό στη Λεωφόρο

Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 - Ο Παναθηναϊκός θα προκριθεί στο Conference League αν δεν χάσει την τελευταία αγωνιστική από τους Ισραηλινούς στη Λεωφόρο.

Έκλεισε η εκκρεμότητα στον όμιλο του Παναθηναϊκού στο Europa League, με τη Βιγιαρεάλ να έρχεται ισόπαλη με 0-0 κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα στο «Θεράμικα», σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 3η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Ουσιαστικά όποιο αποτέλεσμα και να ερχόταν σε αυτό το παιχνίδι, δεν θα άλλαζε κάτι για τους «πράσινους» ενόψει της αναμέτρησης της τελευταίας αγωνιστικής με τους Ισραηλινούς στη Λεωφόρο.

Την τύχη στα χέρια του κρατάει ο Παναθηναϊκός

Αυτό γιατί ακόμη και να νικούσε η Μακάμπι και να έπιανε στη βαθμολογία την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, θα υστερούσε στην ισοβαθμία λόγω πολύ καλύτερης διαφοράς τερμάτων που έχει ο Παναθηναϊκός.

Έτσι, το «τριφύλλι» θέλει απλά να μην χάσει από τη Μακάμπι την άλλη εβδομάδα για να πάρει την τρίτη θέση και το εισιτήριο για το Conference League. Όσο για τη Βιγιαρεάλ, έχασε την ευκαιρία να πιάσει τη Ρεν στην κορυφή.

Παρά τη «λευκή» ισοπαλία, το ματς είχε αρκετές ευκαιρίες για τις δύο ομάδες. Η Βιγιαρεάλ μάλιστα πέτυχε γκολ με τον Μπρέρετον Ντίας στο 21′, αλλά ακυρώθηκε για οφσάιντ στην αρχή της φάσης. Ο Κάιουφ κράτησε όρθια τη Μακάμπι όποτε χρειάστηκε, ενώ στο 78′ είχε μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους.

Βιγιαρεάλ: Ρέινα, Αλτιμίρα, Γκάμπια, Κουένκα, Φόιθ(57΄Πεντράθα), Καπού, Κομεσάνια(57’ Κοκλέν), Τριγκέρος(84’ Πασκουάλ), Ακχομάς, Μπαένα(46’ Μοράλες), Μπρέρετον Ντίας(66’ Μορένο)

Μακάμπι Χάιφα: Κάιουφ, Σούντγκρεν(61’ Ποντγκορεάνου), Γκέρσον, Σίμιτς, Καντίλ, Μοχάμεντ(43’ Τζαμπέρ), Χαγκάγκ(61’ Φέινγκολντ), Σο, Καλάιλι(46’ Πιερό), Ρεφαέλοφ, Νταβίντ.

Η βαθμολογία του 6ου ομίλου:

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024