Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Απίθανη Σααρμπρίκεν: Μετά την Μπάγερν απέκλεισε από το Κύπελλο και την Άιντραχτ (2-0)

Απίθανη Σααρμπρίκεν: Μετά την Μπάγερν απέκλεισε από το Κύπελλο και την Άιντραχτ (2-0)

Η Σααρμπρίκεν μετά τη Μπάγερν Μονάχου απέκλεισε και την Άιντραχτ Φρανκφούρτης με 2-0 για τη φάση των «16» του DFB Pokal. Πρόκριση για τη Λεβερκούζεν, 3-2 την Πάντερμπορν.

Η Σααρμπρίκεν δεν δείχνει να σταματάει με την ομάδα της τρίτης κατηγορίας της Γερμανίας να βάζει τέλος στην πορεία του DFB Pokal σε ακόμη ένα σύλλογο της Bundesliga.

Νέα επική πρόκριση για την άσημη Σααρμπρίκεν , που αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία!

Συγκεκριμένα, μετά τη Μπάγερν Μονάχου,η Άιντραχτ Φρανκφούρτης ήταν το επόμενο «θύμα» της με τους «αετούς» να πέφτουν στην παγίδα και να αποκλείονται με 2-0 από τη διοργάνωση.Στο 20′ ο Μπρούνεκ άνοιξε το σκορ αλλά το γκολ ακυρώθηκε για φάουλ κατά τη διάρκεια της φάσης.

Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικότερα στο 64′ ο ίδιος παίκτης πήρε το αίμα του πίσω και έκανε το 1-0. Ο Κέρμπερ διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στο 79′ με τους φιλοξενούμενους να μένουν με παίκτη λιγότερο τέσσερα λεπτά αργότερα λόγω της απευθείας κόκκινης κάρτας του Φουτκέου.

Πρόκριση για τη Λεβερκούζεν

Στο άλλο ματς της ημέρας η Λεβερκούζεν αγχώθηκε αλλά στο τέλος κατάφερε να κερδίσει την κατώτερη Πάντερμπορν με 3-1 και να πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά. Ο Μπονιφάσε στο 12′ με μικρή δόση τύχης έγραψε το 1-0, ενώ στο 28′ ο Παλάσιος διπλασίασε το προβάδισμα των γηπεδούχων.

Η ομάδα του Αλόνσο έκανε το 3-0 στο 54′ με τον Χόφμαν αλλά το γκολ ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ. Η Πάντερμπορν μπήκε ξανά στο παιχνίδι με τον Κλαας στο 83′ να μειώνει σε 2-1, αλλά δέχθηκε πάλι γκολ τέσσερα λεπτά αργότερα με τον Σικ.

Μέχρι στιγμής στα προημιτελικά έχουν προκριθεί οι Γκλάντμπαχ, Σαν Πάουλι, Καϊζερσλάουτερν, Φορτούνα Ντίσελντορφ και πλέον οι Σάαρμπρικεν και Λεβεκούζεν.

Sports in

Η παράδοση που… διχάζει το ελληνικό μπάσκετ (vids)

Ο Παναθηναϊκός θέλει να την διατηρήσει και ο Ολυμπιακός να τη σπάσει...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024