Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η Μπριγκίτε Νίλσεν επέστρεψε στην πασαρέλα για τον οίκο Balenciaga

Η Μπριγκίτε Νίλσεν επέστρεψε στην πασαρέλα για τον οίκο Balenciaga

Αποθεώθηκε από τους θαυμαστές της μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση στο σόου του οίκου Balenciaga.

Το πανέμορφο κορίτσι από τη Δανία είχε όνειρα να κατακτήσει τις ΗΠΑ και ήταν αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να πετύχει. Και η Μπριγκίτε Νίλσεν το πέτυχε! Αφού έπαιξε δίπλα στον Σβαρτσενέγκερ στο «Red Sonja» το 1984, σειρά είχε μετά ο Σταλόνε και το «Ρόκι 4» του 1985, με την Μπριγκίτε να επαναλαμβάνει τον άθλο του ερωτικού παρτενέρ τόσο μέσα στην ταινία όσο και στην πραγματική ζωή.

Στην αυτοβιογραφία της, η Νίλσεν περιγράφει λεπτομερώς την τολμηρή προσέγγισή της στον ηθοποιό, τον οποίο σπεύδει να χαρακτηρίσει «τον πιο σέξι, τον πιο απολαυστικό άντρα που είχα δει ποτέ μου». Μετά το διαζύγιό της με τον Σιλβέστερ Σταλόνε πορεύτηκε χωρίς αυτόν και συνέχιζε να παίζει σε ταινίες πριν μετατραπεί σε παρουσιάστρια, τραγουδίστρια και τηλεπερσόνα γενικώς.

Στα τέλη της δεκαετίας του 1980 και τις αρχές του 1990 δηλαδή, η Μπριγκίτε κυνήγησε και το δεύτερο όνειρό της, μια καριέρα στο μουσικό στερέωμα. Αφού έκανε το μουσικό της ντεμπούτο το 1987 με το άλμπουμ «Every Body Tells a Story», το οποίο έγινε επιτυχία στην Ευρώπη, κυκλοφόρησε μια σειρά ακόμα από χορευτικούς δίσκους.

Ο εθισμός της με το αλκοόλ την έχει φέρει συχνά σε κέντρα αποτοξίνωσης, αλλά και στα τηλεοπτικά πλατό του αμερικανικού ριάλιτι «Celebrity Rehab with Dr. Drew».

Η επιστροφή στην πασαρέλα

Η ίδια παραείναι σκληρή για να καταθέσει τα όπλα! Έγινε μητέρα στα 55 της χρόνια κι έχει σήμερα στα 60 της, μια κόρη που είναι πέντε ετών, σπάζοντας το ταμπού της γονεϊκότητας και της μητρότητας σε μεγαλύτερη ηλικία.

Η πρόσφατη εμφάνισή της στο σόου του οίκου Balenciaga αποθεώθηκε από τους θαυμαστές, με την ίδια να δηλώνει στην Vogue: «Είμαι 60 και επιστέφω στο μόντελινγκ. Ποιος θα το περίμενε. Ξεκινάω πάλι από την αρχή».

Περπάτησε στην πασαρέλα για το fashion show του οίκου Balenciaga που έγινε στο Λος Άντζελες.

Η εμβληματική φιγούρα των 80s επέστρεψε στην πασαρέλα για τον οίκο Balenciaga και ήταν εντυπωσιακή. Μην ξεχνάμε ότι την Μπριγκίτε Νίλσεν την αποκαλούσαν «αμαζόνα» λόγω των εντυπωσιακών αναλογιών της.

Είχε ενθουσιάσει τον κόσμο της μόδας και του θεάματος με τα ατελείωτα πόδια της και το διαφορετικό look στα μαλλιά της. Η Μπριγκίτε Νίλσεν συνεχίζει να έχει κοντά τα μαλλιά της και να εντυπωσιάζει με τα καλλίγραμμα πόδια της.

Η εμφάνιση της 60χρονης στο σόου του οίκου Balenciaga:

*Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram/Brigitte Nielsen

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024