Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Εβδομάδα μόδας στο Παρίσι: Φανατική θαυμάστρια του οίκου Balenciaga η Rachel Sennott

Εβδομάδα μόδας στο Παρίσι: Φανατική θαυμάστρια του οίκου Balenciaga η Rachel Sennott

Η Rachel Sennott δηλώνει ενθουσιασμένη με την νέα συλλογή του σχεδιαστή Demma για την Balenciaga.

Ο σχεδιαστής του οίκου Balenciaga, Demma καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας του ήταν πάντα κάποιος του οποίου οι εμπνεύσεις δεν πηγάζουν από εσωτερικές αναφορές μόδας και τέχνης, αλλά από ανθρώπους. Παραμένει απόλυτα παρών στην καθημερινότητα ενώ προσπαθεί να κατανοήσει πραγματικά τη φύση του ανθρώπου. Η συλλογή της νέα σεζόν Άνοιξη 2024, που παρουσιάστηκε στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, ήταν προσωπική υπόθεση για τον artistic director.

Ενώ η συλλογή ήταν ένα ειλικρινές ευχαριστώ στους πιο κοντινούς και αγαπημένους του ανθρώπους που τον στήριξαν, ήταν επίσης, όπως εξήγησε «ένας φόρος τιμής στη δημιουργία του ενδύματος». Η ηθοποιός Rachel Sennott μπήκε στον κόσμο της Balenciaga, είδε από κοντά το show και περιγράφει την συνάντηση που είχε με τις «εκθαμβωτικές σιλουέτες» της συλλογής (όπως χαρακτηρίζει η ίδια).

Για την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού 2023, η Balenciaga παρουσίασε τη γυναικεία ready-to-wear συλλογή.

Η έμπνευση του Demma περιλάμβανε τη μητέρα του Ella, η οποία άνοιξε το show φορώντας ένα ιδιαίτερο παλτό που ήταν φτιαγμένο από ανακυκλωμένα υφάσματα από τρία vintage ρούχα. Στην εντυπωσιακή σκηνή με τις κόκκινεςσ βελούδινες κουρτίνες ακολούθησαν περισσότεροι χαρακτήρες από τη ζωή του σχεδιαστή συμπεριλαμβανομένων της δημοσιογράφου και κριτικού μόδας Cathy Horyn, του συζύγου του BFRND και της καλλιτέχνιδας Amanda Lepore.

Η Rachel Sennott λέει «ναι» στην Balenciaga

Η Rachel Sennott μίλησε στο Vanity Fair για την εμπειρία της στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού και για την εντυπωσιακή συλλογή του οίκου Balenciaga που παρουσιάστηκε εκεί. Η ενδυματολογική της επιλογή ήταν «κομμένη και ραμμένη» στα μέτρα της Balenciaga. Η ηθοποιός για να παρακολουθήσει το show φόρεσε ένα βελούδινο μαύρο σύνολο με έμφαση στα μποτάκια συνδυάζοντας τα όλα με μια χακί καμπαρντίνα. «Με ελκύει τόσο ο Demna και η Balenciaga γιατί υπάρχει αίσθηση του χιούμορ ενώ παράλληλα αναδεικνύει πράγματα», σχολίασε η ηθοποιός.

Η 28χρονη ηθοποιός ευχαρίστησε και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την Balenciaga, δημοσιεύοντας φωτογραφία της από το σημείο. «Ευχαριστώ @balenciaga που με δεχτήκατε στο μαγευτικό show σας ❤️ τιμή μου να είμαι εκεί, έγραψε στη λεζάντα.

 «Με ελκύει ο Demna και η Balenciaga γιατί υπάρχει αίσθηση του χιούμορ».

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η ηθοποιός στο Instagram για να ευχαριστήσει τον οίκο μόδας.

Η Rachel Sennott αγαπά τον συγκεκριμένο οίκο και επιλέγει συχνά οι εμφανίσεις της να είναι από τις συλλογές τους, όπως έκανε και για το πάρτι των 28ων γενεθλίων της τον περασμένο μήνα. Η νεαρή ηθοποιός επέλεξε ένα βαθύ ροζ φόρεμα με εγκοπή σε σχήμα καρδιάς στον αφαλό. «Αυτό είναι το ντύσιμο δύναμης για μένα», είπε. «Είμαι βέβαιη ότι μερικοί άνθρωποι λένε: «Αυτό είναι τρελό», αλλά αυτό είναι που νιώθω καλά».

Η Rachel Sennott μιλώντας στο Vanity Fair, είπε ότι ένιωσε να αυξάνεται η πίεση στις επιδείξεις για την εβδομάδα μόδας στο Παρίσι. Το άγχος ήταν αναπόφευκτο. «Ειλικρινά έφερα τόσα πολλά ρούχα. Βασικά δεν έχω φορέσει κανένα από αυτά γιατί την πρώτη μέρα πήγα για ψώνια με τους φίλους μου και αγόρασα όλα αυτά τα πράγματα», είπε χαρακτηριστικά.

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024