Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι: Μοντέλο με γιγαντιαία γούνινη στολή έγινε viral

Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι: Μοντέλο με γιγαντιαία γούνινη στολή έγινε viral

Tο «γούνινο» μοντέλο έπεσε αναπόφευκτα πάνω στους θεατές που κάθονταν στην πρώτη σειρά.

Εντύπωση προκάλεσε η εμφάνιση της Mi’jon Woods στην πασαρέλα της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι με την επιλογή του ρούχου. Το μοντέλο βγήκε στην πασαρέλα της επίδειξης Ready-to-Wear Spring 2024 του Christian Cowan, ντυμένη ως μια γιγαντιαία γούνα, αλλά από ότι φάνηκε από τα βίντεο, δυσκολεύτηκε να περπατήσει, καθώς ήταν χωμένη μέσα στην «γουνόμπαλα».

Μιλώντας στο CNN, η Mi’jon Woods περιέγραψε πώς χειρίστηκε αυτή την εμπειρία της καθώς χρειάστηκαν επτά άτομα για να τη βοηθήσουν να σταθεί όρθια με τη στολή. Ωστόσο, η ίδια λέει πως η προετοιμασία ήταν παιχνιδάκι σε σύγκριση με το πραγματικό περπάτημα στο σόου. Μόλις η Mi’jon βγήκε στην πασαρέλα, είπε ότι τυφλώθηκε εντελώς από τη στολή της.

Η Mi’jon δήλωσε ότι μπορούσε να δει μόνο σκιές πραγμάτων.

Ωστόσο ο οίκος μόδας Christian Cowan ξεκαθάρισε ότι η στολή είναι κάτι περισσότερο από μια γούνα, είναι ένα φόρεμα χορού. «Η συλλογή ήταν εμπνευσμένη από το πανκ είδωλο Pete Burns και για το ντεμπούτο μου στο Παρίσι ήθελα να κάνω κάτι τόσο ανατρεπτικό όσο και η καριέρα του», δήλωσε ο Cowan στο New York Post. «Νομίζω ότι το αντίθετο από αυτό που σκέφτεσαι, όταν σκέφτεσαι την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, είναι ένα γιγαντιαίο φόρεμα μπάλας από ψεύτικη γούνα με περιορισμένη ορατότητα. Ένιωσα πως το φόρεμα μπάλα ήταν σαν μια πανκ προσέγγιση στην πρώτη μου επίδειξη εκεί».

Οι δυσκολίες μέχρι να φτάσει στην πασαρέλα

Η Mi’jon δήλωσε ότι μπορούσε να δει μόνο σκιές πραγμάτων παρά το γεγονός ότι υπήρχαν οπές για τα μάτια στη στολή. Μάλιστα, έπεσε πάνω στον τραγουδιστή Sam Smith,  ο οποίος τυχαίνει να είναι ο σύντροφος του σχεδιαστή Cowan και χρειάστηκε να την σπρώξουν μακριά για να μην πέσει πάνω τους κατά τη διάρκεια της παράστασης.

Καθώς εξακολουθούσε να μην μπορεί να δει, το «γούνινο» μοντέλο έπεσε αναπόφευκτα πάνω στους θεατές που κάθονταν στην πρώτη σειρά. Μόλις έφτασε στο τέλος της πασαρέλας, έπεσε και χρειάστηκε να την σηκώσουν. «Είχα χάσει την ισορροπία μου επειδή το κουβαλούσα για τόσο καιρό», δήλωσε η Mi’jon στο CNN.

Το βίντεο με το περιστατικό έχει κάνει το γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, με το λογαριασμό μόδας στο Instagram @diet_prada να τραβάει την προσοχή.

Sports in

Πώς έζησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης το κρίσιμο πέναλτι του Ελ Κααμπί

Με κομμένη την ανάσα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης παρακολουθεί και ξεσπά μόλις η μπάλα μπαίνει στα δίχτυα του Ντόουγκλας Λουίς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024