Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπριγκίτε Νίλσεν: «Είμαι καλύτερη γονιός στα 60 μου» - Μεγαλώνει μια 5χρονη κόρη

Μπριγκίτε Νίλσεν: «Είμαι καλύτερη γονιός στα 60 μου» – Μεγαλώνει μια 5χρονη κόρη

Της πήρε προσπάθειες 13 ετών με εξωσωματική γονιμοποίηση, προκειμένου να μείνει έγκυος και να αποκτήσει την κόρη της

Τη δεκαετία του ’80 ήταν θρυλικό μοντέλο και στη συνέχεια ηθοποιός. Τη θυμόμαστε σίγουρα από τη σχέση και τον γάμο της αλλά και τις ταινίες με τον Σιλβέστερ Σταλόνε. Η Μπριγκίτε Νίλσεν, μια εμβληματική μορφή εκείνης της δεκαετίας που φιγούραρε στα περιοδικά με την εντυπωσιακή της εμφάνιση και το χαρακτηριστικό στυλ της εποχής.

Μίλησε σε συνέντευξή της στο «PEOPLE» για μια άλλη πτυχή της όχι τόσο γνωστή στο ευρύ κοινό, καθώς στην καριέρα της ακολούθησε επιλογές που εκτείνονται από το μόντελινγκ, τη μουσική και την υποκριτική μέχρι τη συμμετοχή της σε τηλεοπτικά ριάλιτι, χωρίς να δίνει σαφές στίγμα με το τι ακριβώς ασχολείται.

Η εκπρόσωπος μιας σόου μπιζ που είχε μια άλλη αίγλη, πριν τριάντα χρόνια, έγινε μητέρα στα 55 της χρόνια κι έχει σήμερα στα 60 της χρόνια, μια κόρη που είναι πέντε ετών.

Πρώτη από δεξιά, σε παλιότερη επίδειξη μόδας δίπλα στην Ιβάνα Τραμπ

«Είμαι καλύτερη γονιός στα 60 μου»

Σπάζοντας αυτό το ταμπού της γονεϊκότητας και της μητρότητας σε μεγαλύτερη ηλικία, αναφέρεται η Μπριγκίτε Νίλσεν στην προσωπική της εμπειρία, στο δικό της βίωμα.

Για τη συνέντευξη, φωτογραφήθηκε με τον τωρινό σύζυγό της που είναι μια δεκαπενταετία νεότερός της, τον Ματία Ντέσι, καθώς και με τη μικρή κορούλα της, Φρίντα, στο σπίτι της στην Ανδαλουσία.

Ξέρει τι σκέφτονται οι άνθρωποι για την απόφασή της να γίνει μητέρα σε αυτή την ηλικία. Της πήρε προσπάθειες 13 ετών με εξωσωματική γονιμοποίηση, προκειμένου να μείνει έγκυος και να αποκτήσει την κόρη της.

Προηγουμένως, είχε αποκτήσει τέσσερις γιους, σε πολύ νεότερη ηλικία και σήμερα οι δικές τους ηλικίες εκτείνονται από τα 39 έως και τα 28 χρόνια. Τι υποστηρίζει η ίδια γι’ αυτό το θέμα;

«Πρώτα απ’ όλα δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα ότι είμαι πολύ μεγάλη», αναφέρει η Μπριγκίτε Νίλσεν. «Ο μισός κόσμος το έλεγε αυτό, όταν έμεινα έγκυος στα 55 μου, συμπεριλαμβανομένων των μεγαλύτερων γιων μου».

Το 2001, στο Βερολίνο χορεύει επί σκηνής

Νεότερη είχε άλλες προτεραιότητες, όταν μεγάλωνε τους γιους της

Ξεκαθαρίζει η ίδια ότι δεν λέγεται κάτι τέτοιο αντίστοιχα για τους άντρες που βρίσκονται, στα 60, τα 70, ακόμη και τα 80 τους χρόνια. «Κοίτα τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο. Είναι 79 ετών κι έχει έναν γιο εφτά μηνών», συνεχίζει η Νίλσεν.

Η ίδια θεωρεί ότι τώρα διαθέτει πραγματική σοφία σε αυτή την ηλικία για να είναι μια υπέροχη μητέρα. «Το ξέρετε ότι τα παιδιά λένε ότι οι γιαγιάδες τους είναι οι καλύτερες; Νιώθω ότι έχω τον τρόπο σκέψης και το συναίσθημα. Έχω την υπομονή και το παραπάνω απόθεμα αγάπης να δώσω τώρα και νομίζω ότι συμβαίνει αυτό, γιατί είμαι στην ηλικία μιας γιαγιάς», συνεχίζει στις δηλώσεις της.

Ισχυρίζεται ότι όταν ήταν νεότερη μητέρα, ήταν συνέχεια σε ένα αεροπλάνο, μια ταινία, ενώ τώρα πλέον η κόρη της, η Φρίντα, έρχεται πρώτη. Μάλιστα, αναφέρει ότι είναι λιγότερο κουρασμένη από παλιά, τότε που είχε αποκτήσει τα πρώτα της παιδιά, σε νεαρή ηλικία.

«Έχω την υπομονή και το παραπάνω απόθεμα αγάπης να δώσω τώρα»

Πηγή φωτογραφίας: https://www.instagram.com/realbrigittenielsen/

Πώς λειτουργεί για κείνη η οικογένειά της

Με τον άντρα της, τον Ματία Ντέσι που αυτός είναι σήμερα 45 ετών, γνωρίστηκαν και συνδέθηκαν, όταν εκείνος ήταν 27 χρονών κι εκείνη στα 42 της.

Υποστηρίζει ότι μαζί του έχει μια ζωή που δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Δεν πίνει, δεν καπνίζει και έχει όλη την ελευθερία της να είναι αφοσιωμένη πλέον στην κόρη της.

Μοιράζεται την εμπειρία των 13 ετών που προσπαθούσε με εξωσωματικές να την αποκτήσει και λέει ότι προετοιμαζόταν επί μακρόν γι’ αυτό το παιδί.

Οι γιατροί την είχαν προειδοποιήσει να είναι ρεαλίστρια στις πιθανότητές της να μείνει έγκυος, αλλά στη συνέχεια όταν συνέβη αυτό, κυριάρχησε ο φόβος τους, γιατί επρόκειτο για μια υψηλού ρίσκου κύηση.

Η ίδια όμως αποκαλύπτει ότι αυτή ήταν η πιο εύκολη εγκυμοσύνη της, οι προτεραιότητες της ζωής της ήταν πλέον άλλες, αλλά και η βαθιά της επιθυμία ήταν που υποστήριξε αυτή την επιλογή. Όλα ήταν εύκολα και λαμπερά, όπως λέει, όταν γεννήθηκε η Φρίντα και τώρα εκείνη μπορεί να είναι μια πολύ καλύτερη μητέρα στα 60 της χρόνια.

(Πηγή κεντρική φωτογραφίας: https://www.instagram.com/realbrigittenielsen/)

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024