Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κρίση στη σχέση του Χάρι Στάιλς με την Τέιλορ Ράσελ; Τον αγνόησε επιδεικτικά

Κρίση στη σχέση του Χάρι Στάιλς με την Τέιλορ Ράσελ; Τον αγνόησε επιδεικτικά

Φαίνεται πως ο Χάρι Στάιλς και η Τέιλορ Ράσελ περνούν κρίση στη σχέση τους. Η Τέιλορ ταξίδεψε στο Λονδίνο και τον αγνόησε επιδεικτικά.

Φαίνεται πως η σχέση του Χάρι Στάιλς με την Τέιλορ Ράσελ περνά κρίση, με την ηθοποιό να επισκέπτεται το Ηνωμένο Βασίλειο αλλά να μη συναντά τον τραγουδιστή.

Ο 29χρονος τραγουδιστής Χάρι Στάιλς έμεινε στο σπίτι του στο Βόρειο Λονδίνο, ενώ η επίσης 29χρονη Τέιλορ Ράσελ έμεινε στο ξενοδοχείο πέντε αστέρων Corinthia, λίγα μόλις μίλια μακριά, στο Whitehall.

Το ζευγάρι συνδέθηκε για πρώτη φορά αφού εθεάθησαν να απολαμβάνουν το ραντεβού τους σε γκαλερί Τέχνης στο Λονδίνο τον Ιούνιο.

Η σχέση της Τέιλορ Ράσελ και του Χάρι Στάιλς φέρεται να έχει ψυχρανθεί εξαιτίας των προγραμμάτων τους. Η Τέιλορ πέρασε μόνη της το ταξίδι στο Λονδίνο και έμεινε σε ξενοδοχείο αντί στον Χάρι Στάιλς

Από τότε το ζευγάρι έχει εντοπιστεί να απολαμβάνει διάφορες εξόδους.

Η τελευταία κοινή εμφάνιση για Χάρι Στάιλς και Τέιλορ Ράσελ

Αλλά την περασμένη εβδομάδα η Καναδή ηθοποιός Τέιλορ Ράσελ πέταξε στο Λονδίνο για μια φωτογράφιση μόδας και δεν συνάντησε τον τραγουδιστή Χάρι Στάιλς.

Φούντωσαν έτσι οι φήμες για κρίση στη σχέση τους.

Η τελευταία φορά που το ζευγάρι εθεάθη μαζί ήταν σε συναυλία των U2 στο The Sphere στο Λας Βέγκας τον περασμένο μήνα.

«Η σχέση της Τέιλορ Ράσελ και του Χάρι Στάιλς φέρεται να έχει ψυχρανθεί εξαιτίας των προγραμμάτων τους. Η Τέιλορ πέρασε μόνη της το ταξίδι στο Λονδίνο και έμεινε σε ξενοδοχείο αντί στον Χάρι Στάιλς», σημείωσε πηγή που μίλησε στη Sun.

«Έχουν πολύ σεβασμό ο ένας για τον άλλον και σχεδίαζαν να περάσουν μαζί τα Χριστούγεννα», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά η πηγή.

Η MailOnline επικοινώνησε με τους εκπροσώπους του Χάρι Στάιλς και της Τέιλορ Ράσελ χωρίς να προβαίνουν σε κάποιο σχόλιο.

Ο τραγουδιστής Χάρι Στάιλς φέρεται να έβλεπε πολύ σοβαρά τη σχέση του με την Τέιλορ Ράσελ.

«Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και ο Χάρι βλέπει σίγουρα μέλλον με την Τέιλορ. Παρόλο που είναι και οι δύο απασχολημένοι με την καριέρα τους, υποστηρίζουν ο ένας τον άλλο σε όποια ευκαιρία έχουν», είχε αποκαλύψει πηγή στο Us Weekly.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024