Αυτός θα είναι ο νέος «Μονομάχος»
Ο Ρίντλεϊ Σκοτ έδωσε λεπτομέρειες για τον ρόλο του Gladiator 2, τον ηθοποιό που θα πρωταγωνιστήσει και τον… Lucius
Αν και ο Ρίντλεϊ Σκοτ εξακολουθεί να είναι βυθισμένος στην προώθηση του «Napoleon», ο διάσημος σκηνοθέτης έδωσε κάποιες πληροφορίες για το επόμενο μεγάλο του έργο. Αυτό θα είναι «Gladiator 2».
Γνωρίζουμε ότι ο Ράσελ Κρόου δεν θα παίξει στην ταινία. «Πως να συμμετέχω από τη στιγμή που έχω… πεθάνει στην πρώτη ταινία», έχει δηλώσει ο ίδιος τελειώνοντας κάθε σενάριο να έχει ρόλο στο σίκουελ.
Τώρα ξέρουμε σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Lucius, ανιψιός του Commodus και πρωταγωνιστής της συνέχειας.
«Ο Paul Mescal παίζει τον Lucius… Είναι κάποιος που είναι 12 ετών, και αυτό συμβαίνει περίπου 12, 15 χρόνια αργότερα», εξηγεί ο Scott στο μικρόφωνο των Rotten Tomatoes.
«Έχει βρεθεί εκεί έξω στην άγρια φύση και έχει χάσει την επαφή με τη μητέρα του. Η μητέρα του δεν ξέρει πού βρίσκεται. Νομίζει ότι ίσως είναι νεκρός», τόνισε ο Αμερικάνος σκηνοθέτης.
Ο Λούσιος ως παιδί θα έχει ελάχιστη ομοιότητα με την ενήλικη εκδοχή του στο δεύτερο μέρος. Μάλιστα, η ιστοσελίδα Screenrant ανέπτυξε μια ενδιαφέρουσα θεωρία. Αν ο νεαρός έχει χάσει την επαφή με τη μητέρα του, σημαίνει ότι έχει απαρνηθεί τα αξιώματα και τις ανέσεις της παλιάς του ζωής. Ίσως η κληρονομιά και η ιστορία του Μάξιμου να έχει μείνει βαθιά.

Ποιος είναι ο Πολ Μέσκαλ
Πολλοί θα αγνοούν την καριέρα του Πολ Μέσκαλ που θα υποδυθεί τον Lucius. Με καταγωγή από την Ιρλανδία, o 27χρονoς έχει αρχίσει να απογειώνεται στη μικρή και μεγάλη οθόνη μήνες πριν από την πανδημία.
Το 2020, συμμετείχε στη μίνι σειρά «Normal People», λίγο μετά το άλμα στο Drifting, μια μικρού μήκους ταινία των Robert Higgins («Angels Guard Thee») και Patric McGivney («Lakelands»).
Στον κινηματογράφο, ο πιο αξιοσημείωτος ρόλος του ήταν στο «Aftersun», μια ταινία του 2022 στην οποία έπαιξε τον Calum, τον πρωταγωνιστή.
Το 2023 έχει συμμετάσχει στα «All of Us Strangers» και «Foe». Η επόμενη μεγάλη ταινία του φαντάζει συναρπαστική για ένα ταλέντο που υπάρχει ήδη στον κινηματογράφο.
Το «Gladiator 2» έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 22 Νοεμβρίου 2024.
- Η μυστική ζωή του Μάικλ Τζάκσον ως «Τζο», Μάρτυρα του Ιεχωβά – Για τη «σωτηρία της ψυχής»
- Ασύλληπτα χρήματα: Πόσα πήραν οι Μέσι, Ρονάλντο, Εμπαπέ και Βινίσιους για τη διαφήμιση της Lego (pic)
- Σύνοδος Πρυτάνεων: «Όχι» των φοιτητών σε ιδιωτικά ΑΕΙ και διαγραφές
- Τουρνάς: Όλοι μαζί θα δώσουμε τον αγώνα και το φετινό καλοκαίρι – Η τελετή παράδοσης-παραλαβής στο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας
- Ολυμπιακός: Η κατάρα της πρώτης θέσης (και άλλες κουταμάρες)
- Η απολογία του Μαλακάι Φλιν: «Ενήργησα με τρόπο που δεν αντικατοπτρίζει εμένα…»
- Καραμανλής: Δεν παραιτείται από βουλευτής – «Δεν προτίθεμαι να είμαι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές»
- Τσουκαλάς: Όποιος θέλει να φύγει η ΝΔ έχει μόνο μία επιλογή το ΠΑΣΟΚ – «Καμία ψήφος χαμένη»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/enq-1998-sqq-CriDQFQ-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442