Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Gladiator 2: Ο Paul Mescal ο νέος Μονομάχος

Gladiator 2: Ο Paul Mescal ο νέος Μονομάχος

Βρέθηκε ο διάδοχος του Russell Crowe για το sequel της ταινίας Gladiator.

Ο Ridley Scott πάντα έλεγε πως θα επέστρεφε στο Κολοσσαίο για να συνεχίσει την ιστορία του επικού του blockbuster Gladiator. Μια ταινία που κέρδισε 12 υποψηφιότητες στα Όσκαρ και 5 νίκες, μεταξύ των οποίων και αυτό για την ερμηνεία του Russell Crow. Μόνο που αυτή τη φορά, στο Gladiator 2, το όνομα που θα τραβήξει την προσοχή μας θα είναι αυτό του Paul Mescal.

Η επιθυμία του Ridley Scott θα γίνει πραγματικότητα, καθώς όλα δείχνουν πως θα ολοκληρωθεί η συμφωνία του Paul Mescal για να ηγηθεί του Gladiator 2. Ο πρωταγωνιστής του Normal People, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Deadline, θα γίνει διάδοχος του Russell Crow στον εμβληματικό ρόλο της βραβευμένης ταινίας.

Η νέα ταινία Gladiator 2 έρχεται μετά από εκείνη του 2000. Είχε αποφέρει έσοδα άνω των 460 εκατομμυρίων δολαρίων και ήταν υποψήφιο για 12 βραβεία Όσκαρ. Κέρδισε τελικά πέντε, συμπεριλαμβανομένου και αυτού για την καλύτερη ταινία.

Ο Ridley Scott επιστρέφει στην καρέκλα του σκηνοθέτη. Και όχι μόνο. Θα είναι και παραγωγός για το Gladiator 2. Το σενάριο, όπως γίνεται γνωστό, θα υπογράφει ο David Scarpa.

Ποιον θα υποδυθεί ο Paul Mescal

Ο ρόλος του Maximus, του Ρωμαίου στρατηγού που μετατράπηκε σε μονομάχο, απογείωσε την καριέρα του Russell Crowe. Ήταν το καλοκαίρι του 2000 που έπαιξε τον ρόλο και του χάρισε το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου. Εκτός αυτού, εκτοξεύτηκε και στην κορυφή κάθε λίστας πρωταγωνιστών.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ετοιμάζεται το Gladiator 2, κάθε άντρας ηθοποιός που ταίριαζε στο προφίλ άρχισε να κυνηγάει τον πολυπόθητο ρόλο. Ο Paul Mescal ήταν ένας από τους πρώτους που συνάντησε τον διάσημο σκηνοθέτη. Και ενώ συνέχισε τις επαφές με άλλους ηθοποιούς, ήταν φανερό πως είχε κάνει την επιλογή του.

Ο Paul Mescal δεν θα αντικαταστήσει τον Maximus του Russell Crow λόγω του τέλους του ήρωα στην ταινία. Θα υποδυθεί τον Lucius, γιο της Lucilla και ανιψιό του Commodus. Η ιστορία διαδραματίζεται αρκετά χρόνια μετά το τέλος της πρώτης ταινίας.

Sports in

Ολυμπιακός – Λαμία 4-1: «Μάγος» ο Ποντένσε…

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ποντένσε, που είχε γκολ και ασίστ, επικράτησε με 4-1 της Λαμίας και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Άστον Βίλα – Τσικίνιο, Ναβάρο και Αλεξανδρόπουλος τα άλλα τρία γκολ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024