Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Poor Things» - Κυκλοφόρησε κι άλλο τρέιλερ της ταινίας

«Poor Things» – Κυκλοφόρησε κι άλλο τρέιλερ της ταινίας

Κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ της ταινίας «Poor Things» με την Έμα Στόουν σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Χρυσό Λέοντα, Γιώργου Λάνθιμου. Το νέο τρέιλερ της ταινίας «Poor Things», διάρκειας 60 δευτερολέπτων, παρουσιάζει τις ιδιαίτερες ερμηνείες των πρωταγωνιστών Έμα Στόουν, Μαρκ Ρούφαλο, και Γουίλεμ Νταφόε μαζί με τίτλους των διθυραμβικών κριτικών που έχει λάβει. Η πρεμιέρα της ταινίας στις αμερικανικές αίθουσες […]

Κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ της ταινίας «Poor Things» με την Έμα Στόουν σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Χρυσό Λέοντα, Γιώργου Λάνθιμου.

Το νέο τρέιλερ της ταινίας «Poor Things», διάρκειας 60 δευτερολέπτων, παρουσιάζει τις ιδιαίτερες ερμηνείες των πρωταγωνιστών Έμα Στόουν, Μαρκ Ρούφαλο, και Γουίλεμ Νταφόε μαζί με τίτλους των διθυραμβικών κριτικών που έχει λάβει.

Η πρεμιέρα της ταινίας στις αμερικανικές αίθουσες αναμένεται στις 8 Δεκεμβρίου, ενώ στην Ελλάδα τον Ιανουάριο του 2024. Η ταινία «Poor Things» είναι μια μοντέρνα διασκευή του μύθου του Φρανκενστάιν βασισμένη στο ομότιτλο βραβευμένο βιβλίο του Άλισντερ Γκρέι (Alistair Gray) που κυκλοφόρησε το 1992.

«Η Μπέλα, μια όμορφη νεαρή η οποία αυτοκτονεί για να ξεφύγει από τον βίαιο άντρα της»

Photo: YouTube

Η πρεμιέρα της ταινίας στις αμερικανικές αίθουσες αναμένεται στις 8 Δεκεμβρίου

Photo: YouTube

Ακολουθεί την «Μπέλα, μια όμορφη νεαρή η οποία αυτοκτονεί για να ξεφύγει από τον βίαιο άντρα της. Την επαναφέρει στη ζωή ένας εκκεντρικός αλλά ιδιοφυής επιστήμονας, ο Γκόντγουιν Μπάξτερ, δίνοντάς της, ωστόσο, το μυαλό ενός μωρού. Διψασμένη να μάθει τον κόσμο το σκάει με τον Ντάνκαν Γουέντερμπερν, έναν ικανό και με αμβλυμμένη ηθική δικηγόρο, σε μια περιπέτεια περιπλάνησης σε όλες τις ηπείρους».

To σενάριο υπογράφει ο θεατρικός συγγραφέας και στενός συνεργάτης του Γιώργου Λάνθιμου, Τόνι Μακναμάρα. Το καστ συμπληρώνουν μεταξύ άλλων οι Ραμού Γιούσεφ, Τζέροντ Καρμάικλ και Κρίστοφερ Άμποτ.

Δείτε το νέο τρέιλερ 

*Με στοιχεία από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024