Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τώρα του φταίει το… πρόγραμμα του Τεν Χαγκ

Τώρα του φταίει το… πρόγραμμα του Τεν Χαγκ

Ο Έρικ Τεν Χαγκ, σε δηλώσεις του «κατηγόρησε» το καλεντάρι για τους πολλούς τραυματισμούς παικτών στο κορυφαίο επίπεδο.

Η πληθώρα τραυματισμών παικτών και αγωνιστικών υποχρεώσεων, οδηγούν τον Ερικ Τεν Χαγκ στην εκτίμηση, ότι το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα κορυφαίου επιπέδου έχει ξεπεράσει όσα μπορούν να διαχειριστούν οι ποδοσφαιριστές.

Οι Δανοί Κρίστιαν Ερικσεν και Ράσμους Χόϊλουντ, επέστρεψαν τραυματίες από τις υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της χώρας τους και προστέθηκαν στον ήδη «γεμάτο»σχετικό κατάλογο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπου βρίσκονται εδώ και αρκετό καιρό, ο Κασεμίρο και ο Λισάντρο Μαρτίνες.

Έντονα παράπονα από τον Τεν Χαγκ για το πρόγραμμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Ολλανδός έχει σοβαρά θέματα να λύσει, όμως πλέον έχει και αυτό του ιδιαίτερα επιβαρυντικού προγράμματος, που όμως έχει ισχύ για όλες τις ομάδες που αγωνίζονται στην Premier League και έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις και σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Κάθε προπονητής παραπονιέται για το πρόγραμμα», είπε ο Τεν Χαγκ στους δημοσιογράφους και πρόσθεσε: «Όμως, συνεχίζουν να προσθέτουν παιχνίδια στο πρόγραμμα. Την επόμενη χρονιά προσθέτουν ξανά δύο παιχνίδια (με την νέα μορφή Champions League) και ήδη έχουμε ξεπεράσει τα όρια αντοχής των παικών.

Και μετά αυτό που βλέπουμε τώρα στους 12 πρώτους αγώνες της Premier League, τα σωματικά στάνταρ είναι ακόμα υψηλότερα σε σύγκριση με πέρυσι. Εχουμε μια επιλογή να κάνουμε. Είτε να προσαρμόσουμε το πρόγραμμα με την προπόνηση και την προετοιμασία, είτε να αποχωρήσουμε. Αυτή είναι μια απόφαση που πρέπει να πάρει κάθε σύλλογος, κάθε ομάδα και κάθε άτομο».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024