Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στηρίζει τον Τεν Χαγκ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (vid)

Στηρίζει τον Τεν Χαγκ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (vid)

Δεν το κουνάει από το Μάντσεστερ ο Έρικ Τεν Χαγκ, αφού η διοίκηση του συλλόγου εξακολουθεί να δείχνει εμπιστοσύνη στο πρότζεκτ του Ολλανδού.

Σύμφωνα με την «Guardian» δεν τίθεται κανένα θέμα απομάκρυνσης του Έρικ Τεν Χαγκ από πρώτο προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την διοίκηση του συλλόγου να συνεχίζει να τον στηρίζει.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» πραγματοποιούν ένα από τα χειρότερα ξεκινήματα σεζόν στην ιστορία τους, όμως από ότι φαίνεται αυτό δεν είναι αρκετό για να βάλει σε σκέψεις την διοίκηση του συλλόγου, όσον αφορά τη θέση του προπονητή.

Ο Έρικ Τεν Χαγκ κρατάει την θέση του και θα προσπαθήσει να βρει λύση, ώστε να αντιστρέψει το πολύ κακό κλίμα που επικρατεί κυρίως στις τάξεις των οπαδών της ομάδας.

Την ίδια ώρα αναστάτωση έχει προκληθεί στις τάξεις της Γιουνάιτεντ, μετά από σχετικό βίντεο που απεικονίζει φιλάθλους της Γαλατασαράι σχεδόν σε όλες τις πλευρές του «Όλντ Τράφορντ».

Σύμφωνα με τα πρωτόκολλα ασφαλείας φίλαθλοι των φιλοξενούμενων ομάδων μπορούν να βρίσκονται μόνο στην σχετική εξέδρα, έτσι οι αρμόδιοι, εξετάζουν την υπόθεση, ώστε να αποφευχθεί παρόμοιο συμβάν στο μέλλον.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024