Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έβερτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-3: Τριάρα με highlight την γκολάρα του Γκαρνάτσο!

Έβερτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-3: Τριάρα με highlight την γκολάρα του Γκαρνάτσο!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε εύκολα από την έδρα της Έβερτον - Μυθική γκολάρα από τον Γκαρνάτσο.

Τρίτη σερί νίκη και πέμπτη στα έξι τελευταία ματς πρωταθλήματος για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που πέρασε με το άνετο 3-0 από την έδρα της σοκαρισμένης (πρώτο ματς μετά το -10) Έβερτον για τη 13η αγωνιστική της Premier League. Το ασύλληπτο γκολ του Γκαρνάτσο έκανε τα πάντα πιο εύκολα για την ομάδα του Τεν Χαγκ που έφτασε σε εύκολη επικράτηση πλησιάζοντας στο -4 από την τετράδα και στο -6 από την κορυφή που βρίσκεται από χθες η Άρσεναλ.

Η απίθανη γκολάρα του Γκαρνάτσο  άνοιξε το δρόμο για το διπλό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μόλις στο 3′ η Γιουνάιτεντ άνοιξε το σκορ όταν ο Νταλότ έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Γκαρνάτσο με απίθανο ανάποδο ψαλίδι έκανε το 0-1. Ο Αργεντινός επιθετικός έγινε σε ηλικία 19 ετών και 148 ημερών ο νεαρότερος παίκτης των «κόκκινων διαβόλων» που σκοράρει στην έδρα της Εβερτον σε επίπεδο Premier League παίρνοντας το ρεκόρ από τον Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος είχε βρει δίχτυα στο ίδιο γήπεδο σε ηλικία 19 ετών και 293 ημερών.

Η Έβερτον είχε τις ευκαιρίες της όσο το ματς ήταν στο 0-1 για την ισοφάριση, αλλά ο Ονάνα κράτησε όρθια την ομάδα του. Στο 53′ η Γιουνάιτεντ κέρδισε πέναλτι για μαρκάρισμα του Γιανγκ στον Μαρσιάλ, με τον διαιτητή αρχικά να δίνει κίτρινη για θέατρο στον Γάλλο, αλλά να αλλάζει απόφαση μέσω VAR. Ο Ράσφορντ ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 0-2. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε σε υποδειγματική αντεπίθεση ο Μαρσιάλ στο 75′.

Οι συνθέσεις:

Έβερτον: Πίκφορντ, Γιανγκ (73’ Πάτερσον), Μπράνθγουαϊτ, Μικολένκο, Ταρκόβσκι, Γκέιγ, ΜακΝίλ (73’ Ντανζουμά), Χάρισον, Γκάρνερ, Ντουκουρέ (90′ Ντόμπιν), Κάλβερτ Λιούιν (82’ Τσερμίτι)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ονάνα, Νταλότ, Μαγκουάιρ, Σο (76’ Γουάν Μπισάκα), Λίντελεφ, ΜακΤόμινεϊ, Μαϊνού (72’ Πελίστρι), Γκαρνάτσο (72’ Άμραμπατ), Ράσφορντ, Μαρσιάλ (84’ Μέιμπρι).

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024