Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σερ: Με νέο χριστουγεννιάτικο άλμπουμ – Τι αποκαλύπτει για τα απομνημονεύματά της

Σερ: Με νέο χριστουγεννιάτικο άλμπουμ – Τι αποκαλύπτει για τα απομνημονεύματά της

Προκαλεί εντύπωση ότι έβγαλε μόλις στα 77 της χρόνια το πρώτο της χριστουγεννιάτικο άλμπουμ

Είναι το πρώτο χριστουγεννιάτικο άλμπουμ που βγάζει η Σερ παρά τη μακρόχρονη καριέρα της. Ο τίτλος του είναι «Christmas» κι έχει κυκλοφορήσει από τις 20 Οκτωβρίου 2023.

Από την τελευταία εμφάνισή της επί σκηνής

Η σταρ εμφανίστηκε πρόσφατα σε τηλεοπτικό σόου στη γερμανική τηλεόραση, ενώ πριν λίγες ημέρες είχε βρεθεί στο «The Tonight Show» με παρουσιαστή τον Τζίμι Φάλον.

Εκεί η Σερ προχώρησε και σε αποκαλύψεις για το τι πρόκειται να κάνει με το βιβλίο που αφορά τη ζωή και τα απομνημονεύματά της.

«Έχω ζήσει για τόσο πολύ και έχω κάνει τόσα πολλά που θα έμοιαζε κάπως σαν εγκυκλοπαίδεια»

Από την πρόσφατη εμφάνισή της στη γερμανική τηλεόραση

Τι θα κάνει με τα απομνημονεύματά της

Η θρυλική Σερ είπε ότι εργάζεται πάνω στις αναμνήσεις της και ότι πρόκειται για ένα project το οποίο δεν έχει προχωρήσει απρόσκοπτα μέχρι τώρα.

Όπως δήλωσε στο τηλεοπτικό σόου του Τζίμι Φάλον, «Εγώ δείλιασα απολύτως. Δεν έβαλα κάποια πράγματα τα οποία έπρεπε να αναφέρω. Και δεν είναι όλα άνετα αυτά, αλλά πρέπει να τα βάλω, έτσι έχω να γυρίσω πίσω, να τα δω ξανά και να τα διαχειριστώ».

Ακόμη δεν έχει καταλήξει σε τίτλο για το βιβλίο που αφορά τα απομνημονεύματά της. Ακομπλεξάριστη και με χιούμορ δεν διστάζει να πει, «Έχω ζήσει για τόσο πολύ και έχω κάνει τόσα πολλά που θα έμοιαζε κάπως σαν εγκυκλοπαίδεια».

Επίσης, αστειεύτηκε με το κοινό, γυρνώντας προς τον κόσμο και λέγοντας, «Παιδιά, δεν ξέρετε καθόλου για το τι πρόκειται», όταν αναφέρθηκε στο υλικό του βιβλίου της κι εντέλει την καλλιτεχνική της πορεία.

View this post on Instagram

A post shared by Cher (@cher)

Το πρώτο χριστουγεννιάτικο άλμπουμ της καριέρας της

Παρόλο που έχουμε στον νου μας τη Σερ τόσο ως show woman, τόσο λαμπερή επί σκηνής, προκαλεί εντύπωση ότι έβγαλε μόλις στα 77 της χρόνια το πρώτο της χριστουγεννιάτικο άλμπουμ.

Όταν ρωτήθηκε γι’ αυτό, γιατί δεν είχε προκύψει νωρίτερα κάτι τέτοιο, η σταρ απάντησε: «Γιατί δεν μπορούσα, ακούγεται τόσο ανόητο, αλλά δεν μπορούσαν να φανταστώ τον εαυτόν μου σε κάτι τέτοιο, δεν μπορούσα να με δω σε ένα χριστουγεννιάτικο άλμπουμ».

Πείστηκε ότι είχε νόημα να προχωρήσει στο εορταστικό άλμπουμ, αφού συνεργάστηκε και με άλλους θρυλικούς τραγουδιστές πάνω σε αυτό, συμπεριλαμβανομένου του Στίβι Γουόντερ και της Νταρλίν Λαβ.

Μοναδική συνεργασία

Η θρυλική περφόρμερ δήλωσε, «Ήμουν τόσο τρομοκρατημένη, δεν αστειεύομαι», είπε για τη διαδικασία του άλμπουμ πριν να συναντηθεί με τους άλλους συναδέλφους της που έκαναν μαζί ντουέτα. Μάλιστα, η ίδια σχολίασε γι’ αυτό, «Είναι ένας δίσκος της Σερ και όχι ένας δίσκος της μαμάς σας»

Τον Σεπτέμβριο, είχε παρουσιάσει τον δίσκο της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου και την ακολουθούν 2,7 εκατομμύρια άνθρωποι.

Η Σερ δηλώνει ενθουσιασμένη για το πρώτο χριστουγεννιάτικο άλμπουμ της καριέρα της, καθώς και για τα ντουέτα που έχει κάνει με τους άλλους τραγουδιστές, κάτι που ήταν απόφαση της τελευταίας στιγμής και δεν έχει άλλη τέτοια συνεργασία σε δίσκους της.

Sports in

Ολυμπιακός: «Ραντεβού» με την ιστορία – Κόντρα στη Φερεντσβάρος για την πρόκριση στον τελικό

Ο Ολυμπιακός δίνει το πιο σημαντικό ματς του στη σεζόν, καθώς αντιμετωπίζει τη Φερεντσβάρος (16:30), με στόχο την ιστορική πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024