Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαράια Κάρεϊ: Ξεκινά μίνι εορταστική περιοδεία με την οικογένειά της

Μαράια Κάρεϊ: Ξεκινά μίνι εορταστική περιοδεία με την οικογένειά της

Στις 15 Νοεμβρίου θα ξεκινήσει η μίνι περιοδεία με τίτλο «Merry Christmas One and All».

Η «βασίλισσα των Χριστουγέννων» Μαράια Κάρεϊ όπως έχει ήδη ανακοινώσει θα πραγματοποιήσει μία εορταστική περιοδεία για να μεταφέρει το πνεύμα Χριστουγέννων στις ΗΠΑ και στον Καναδά.

Η μίνι περιοδεία με τίτλο «Merry Christmas One and All» θα ξεκινήσει σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 15 Νοεμβρίου από το Χάιλαντς της Καλιφόρνια. Με ενδιάμεσους σταθμούς στο Σικάγο, Τορόντο, Ντιτρόιτ, Βοστώνη και Πίτσμπουργκ μεταξύ άλλων θα ολοκληρωθεί μία εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα στις 17 Δεκεμβρίου με μια συναυλία στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης.

Σχεδόν εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια

Θα ερμηνεύσει τις μεγαλύτερες χριστουγεννιάτικες επιτυχίες της από τα δύο άλμπουμ με τις μεγαλύτερες πωλήσεις, «Merry Christmas» και «Merry Christmas II You» ενώ τα εισιτήρια στις περισσότερες συναυλίες έχουν σχεδόν εξαντληθεί σύμφωνα με το Ηollywood Reporter.

Σε συνέντευξή της στο ΕΤ αποκάλυψε ότι τα παιδιά της, Μαρόκαν και Μονρό τα οποία μοιράζεται με τον πρώην σύζυγό της Νικ Κάνον θα τη συνοδεύσουν στη σκηνή κατά τη διάρκεια των συναυλιών της υπογραμμίζοντας ότι τα παιδιά της «λατρεύουν την κάμερα».

«Θα γυρίσουν μαζί μου όλη τη χώρα και θα κάνουν τα δικά τους»

«Είμαι περήφανη για αυτά γενικά. Ξέρουν τόσα πολλά πράγματα και είναι σαν να βρίσκονται στην κορυφή των πάντων. Θα γυρίσουν μαζί μου όλη τη χώρα και θα κάνουν τα δικά τους. Είμαι ενθουσιασμένη που θα τα παρακολουθήσω» είπε η υπερήφανη μαμά.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024