Ο ακραίος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τζέιντον Σάντσο, μετά την κόντρα του με τον προπονητή της ομάδας, Ερικ τεν Χαγκ, δε θα φορέσει ξανά τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων».
Ο 23χρονος Αγγλος άσος σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ έχει αποφασίσει να φύγει τον Ιανουάριο από το «Ολντ Τράφορντ» και θέλει να φορέσει τη φανέλα της Γιουβέντους.
Στα άκρα η σχέση του με τον Τεν Χάγκ, φεύγει από τη Γιουνάιτεντ
Ο Σάντσο είναι σε «καραντίνα» στην ομάδα, καθώς όχι μόνο δεν αγωνίζεται και δεν προπονείται με τους υπόλοιπους παίκτες, αλλά έχει αποκλειστεί και από όλα τα δικαιώματα της πρώτης ομάδας. Απέρριψε προτάσεις από τη Σαουδική Αραβία, καθώς και την προσέγγιση της Γουέστ Χαμ.
Η λύση από τη Γιουβέντους
Σύμφωνα με την αθλητική εφημερίδα του Τορίνο «Tuttosport» η Γιουβέντους επιχειρεί να εκμεταλλευτεί την κόντρα και είναι στις τελικές επαφές με τη Γιουνάιτεντ για να πάρει τα δικαιώματα του στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο με τη μορφή του δανεισμού, βάζοντας ρήτρα εξαγοράς για το καλοκαίρι στα 60 εκατ. ευρώ.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σάντσο έχει παίξει σε 58 αγώνες πρωταθλήματος από τότε που πήγε στη Γιουνάιτεντ το 2021 από τη Ντόρτμουντ, όμως στον τελευταίο 1,5 χρόνο με τον Τεν Χαγκ στον πάγκο της Γιουνάιτεντ έχουν… ψυχρανθεί και ο Άγγλος δεν αγωνίζεται σχεδόν καθόλου στους κόκκινους διαβόλους.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.