Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελεωνόρα Ζουγανέλη για Νίκο Συρίγο: «Είμαι πολύ ευτυχισμένη»

Ελεωνόρα Ζουγανέλη για Νίκο Συρίγο: «Είμαι πολύ ευτυχισμένη»

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ανοίχτηκε για την προσωπική της ζωή, αποκαλύπτοντας πως βρίσκεται σε μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της.

Την αγαπημένη τραγουδίστρια Ελεωνόρα Ζουγανέλη υποδέχθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο The 2Night Show.

H δημοφιλής ερμηνεύτρια άνοιξε την καρδιά της και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, δηλώνοντας μάλιστα ανοιχτά ιδιαίτερα ευτυχισμένη.

«Πάντα επιλέγω το συναίσθημα, γιατί αυτό με συντηρεί. Μέσα από το συναίσθημα βιοπορίζομαι και υπάρχω, οπότε θα έβαζα τον έρωτα πάνω απ’ όλα. Και η ευτυχία είναι ένα ζητούμενο που συνεχώς αλλάζει», είπε αρχικά η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

«Όσο ωριμάζω, αναζητώ περισσότερο την ευτυχία άμεσα αλλά και τη βρίσκω πιο άμεσα απ’ ό,τι πιτσιρίκα. Πιτσιρίκα δυσκολευόμουν να πω ότι είμαι ευτυχισμένη. Μου επιτρέπεις να πω ότι είμαι όλον αυτόν τον μήνα ευτυχισμένη; Είμαι πολύ ευτυχισμένη αυτή την περίοδο, είμαι σε μία στιγμή που το απολαμβάνω», δηλώνει η αγαπημένη ερμηνεύτρια.

«Δεν μπορούσα να χαρώ την ευτυχία»

«Πολλές φορές στο παρελθόν είχε έρθει η ευτυχία και ή δεν μπορούσα να τη χαρώ, ούτε να τη διαπραγματευτώ. Τώρα αυτό έχει αλλάξει στη ζωή μου. Πιστεύω ότι η ευτυχία αξίζει σε όλους και είναι στο χέρι μας», εξομολογείται η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στη συνέχεια.

Πάντα επιλέγω το συναίσθημα, γιατί αυτό με συντηρεί. Μέσα από το συναίσθημα βιοπορίζομαι και υπάρχω, οπότε θα έβαζα τον έρωτα πάνω απ’ όλα

«Πάντα ήμουν άνετη με τις σχέσεις μου αλλά δεν μου αρέσει το ότι μετά αρχίζει και γίνεται πανάκεια αυτό το πράγμα. Δεν έχω πρόβλημα να μιλήσω αλλά βαριέμαι γρήγορα, δεν μου αρέσει να συζητάω για τα ίδια πράγματα. Έχω αρχίσει όμως να χαλαρώσω με την έκθεση του εαυτού μου», παραδέχεται η Ελεωνόρα Ζουγανέλη για την προσωπική της ζωή.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024