Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μιλά ανοιχτά για τη σχέση της με τον Νίκο Συρίγο

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μιλά ανοιχτά για τη σχέση της με τον Νίκο Συρίγο

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μίλησε ανοιχτά για την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον Νίκο Συρίγο.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μίλησε ανοιχτά στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και τον δημοσιογράφο Άρη Καβατζίκη για την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον Νίκο Συρίγο.

«Η ύπαρξη του Νίκου στη ζωή μου με έχει αλλάξει. Αυτό είναι και το ζητούμενο να συμβεί στη ζωή μας. Δηλαδή το ότι συναντιόμαστε με κάποιους ανθρώπους και τους βάζουμε στη ζωή μας και στην καθημερινότητά μας, νομίζω ότι αυτό είναι το ζητούμενο.

Ο ένας να αρχίσει να επηρεάζει και να βγάζει άλλες πτυχές του άλλου. Αυτή είναι η γνωριμία, αυτή είναι η ουσία της επαφής. Αλλιώς οκ. Αυτό βέβαια δεν έχει να κάνει μόνο με τις προσωπικές μας σχέσεις.

Η ύπαρξη του Νίκου στη ζωή μου με έχει αλλάξει. Αυτό είναι και το ζητούμενο να συμβεί στη ζωή μας. Δηλαδή το ότι συναντιόμαστε με κάποιους ανθρώπους και τους βάζουμε στη ζωή μας και στην καθημερινότητά μας, νομίζω ότι αυτό είναι το ζητούμενο

«Το ευτυχές είναι να συμβεί αυτό»

Δηλαδή νομίζω ότι όλοι οι άνθρωποι που συναντιόμαστε, είτε είναι φίλοι, είτε συνεργάτες, είται είναι σύντροφοι, το ευτυχές είναι να συμβεί αυτό. Να επηρεάσει ο ένας τον άλλο.

Είμαι σε μια φάση της ζωής μου που είμαι καλά, γεμάτη και ήρεμη και σίγουρα με κάνει να μπορώ να είμαι πιο λειτουργική και αποδοτική στο κομμάτι της παράστασης αυτής», σημείωσε χαρακτηριστικά η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τον δημοσιογράφο Άρη Καβατζίκη.

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024