Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Οι λόγοι που αξίζει να επενδύσετε σε σετ τεχνολογίας της ίδιας μάρκας

Οι λόγοι που αξίζει να επενδύσετε σε σετ τεχνολογίας της ίδιας μάρκας

Ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους και όχι μόνο αισθητικά! Τα σετ τεχνολογίας έχουν έρθει για να απογειώσουν την καθημερινότητά σας...

Ευγνωμονούμε την τεχνολογία και τις προηγμένες της συσκευές για πολλά. Το κινητό μας γιατί μας επιτρέπει να μιλάμε στους αγαπημένους μας, τον υπολογιστή μας γιατί μας διευκολύνει στην δουλειά μας και μας ψυχαγωγεί, το smartwatch γιατί κάνει τις προπονήσεις μας πιο αποδοτικές και διασκεδαστικές, τα ακουστικά μας γιατί «κλείνουν» τον θόρυβο έξω για να μπορούμε να είμαστε παραγωγικοί σε όλα τα settings… Κι αυτά είναι μόνο μερικά από τα οφέλη τους.

Όταν όλες αυτές οι συσκευές συνδυαστούν και συνδεθούν σε ένα σετ, τότε τα οφέλη που απολαμβάνουμε αυξάνονται εκθετικά ενώ η ευκολία και η άνεση είναι δεδομένη.

Κινητό, υπολογιστής, smartwatch και ακουστικά μπορούν όλα να συνδεθούν μεταξύ τους μέσω Bluetooth για να παραμένετε διαρκώς συνδεδεμένοι, να μην χάνετε καμία ειδοποίηση και να μπορείτε να ολοκληρώνετε οτιδήποτε κάνετε από όποια συσκευή επιλέξετε.

Ειδικά τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να φτιάξετε το δικό σας… ecosystem – όπως λένε χαρακτηριστικά το σετ συσκευών του ίδιου brand – και να επωφεληθείτε από τις Black Friday προσφορές που έχουν ήδη ξεκινήσει στο SHOPFLIX.GR σε μια ατελείωτη ποικιλία προϊόντων, τα οποία θα παραλάβετε εύκολα στην πόρτα σας, στην ώρα τους χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Μάλιστα θα τα παραλάβετε όλα σε μία μόνο παράδοση χάρη στην καινοτόμα υπηρεσία SHOPFLIX ME TH MIA.

Και μην ξεχνάτε ότι η Black Friday στο SHOPFLIX.GR γίνεται ακόμα καλύτερη, προσφέροντας και τις καλύτερες τιμές με δυνατές προσφορές, αλλά και ένα επιπλέον όφελος για όλους: 5€ δωροκάρτα με κάθε αγορά!

Πώς θα φτιάξετε το δικό σας Apple ecosystem

Ένα από τα καλύτερα σετ που μπορείτε να επενδύσετε είναι στο Apple ecosystem, καθώς η εταιρεία κολοσσός είναι γνωστή για τις άρτια κατασκευασμένες και προηγμένες συσκευές της που ενσωματώνουν προηγμένα χαρακτηριστικά, που ανταποκρίνονται πλήρως στην γρήγορη καθημερινότητα.

Ξεκινήστε από το iPhone 14 Pro που υπόσχεται γρήγορες επιδόσεις και φωτογραφίες επαγγελματικού επιπέδου. Η οθόνη Super Retina XDR είναι Always-On, για να σας κρατάει πάντα ενήμερο για όσα σας ενδιαφέρουν, με μία ματιά.

Η βελτιωμένη κάμερα 48MP σας δίνει τη δυνατότητα να τραβήξετε όμορφες φωτογραφίες, ενώ με το stabilization mode τα βίντεό σας είναι απίστευτα σταθερά, χωρίς την ανάγκη για έξτρα ειδικό εξοπλισμό.

Διαθέτει all-day battery life, για να απολαμβάνετε τις ισχυρές δυνατότητές του όλη μέρα, με μία μόνο φόρτιση. Όπου και να πάτε, σας ακολουθεί και σας κρατά συνδεδεμένο με το κόσμο, όπου κι αν βρίσκεστε.

Τα AirPods Pro 2nd Generation συνδέονται εύκολα στην συσκευή σας. Ακολουθήστε τις αναλυτικές οδηγίες που προβάλλονται στην οθόνη του κινητού και τα ακουστικά σας θα συνδέονται εύκολα κάθε φορά, που τα βάζετε στα αυτιά σας.

Ο ήχος τους είναι ποιοτικός ενώ με την λειτουργία spatial audio, εσείς καθορίζετε την ένταση που θέλετε στα αυτιά σας, καθώς διαφέρει από αυτί σε αυτί, ενώ χάρη σε αυτήν νιώθετε σαν να βρίσκεστε στη συναυλία του αγαπημένου σας τραγουδιστή.

Με τη λειτουργία του Active Noise Cancellation δεν χάνετε τον ειρμό του τραγουδιού που ακούτε, αφού απομονώνει τους εξωτερικούς θορύβους για να έχεις πλήρη ακρόαση του κομματιού.

Τόσο τα ακουστικά όσο και το κινητό σας μπορεί να συνδεθούν πανεύκολα με τον υπολογιστή Apple iMac M1 24′ για να βλέπετε σε πραγματικό χρόνο κάθε σας ειδοποίηση και να δέχεστε εύκολα κλήσεις.

Ο σχεδιασμός του είναι κομψός και εκπληκτικά λεπτός και χάρη στον επεξεργαστή M1 της Apple είναι πανίσχυρος. Διαθέτει μία εκθαμβωτική Retina 4,5K οθόνη 24-ιντσών, υψηλής ευκρίνειας με πάνω από ένα δισεκατομμύριο χρώματα, καθώς και την καλύτερη κάμερα και μικρόφωνα που έχουν χρησιμοποιηθεί ποτέ σε Mac, ώστε να φαίνεστε και να ακούγεστε τέλεια.

Επιπλέον, η τεχνολογία True Tone προσαρμόζει αυτόματα τη θερμοκρασία χρωμάτων της οθόνης σου στον φωτισμό του περιβάλλοντος, για μια πιο φυσική εμπειρία θέασης.

Ολοκληρώστε το «οικοσύστημά» σας με το Apple Watch Series 8 για μια ολοκληρωμένη εμπειρία μέγιστης σύνδεσης, προσβασιμότητας και ευκολίας. Ανά πάσα στιγμή βλέπετε – εκτός από την ώρα – μηνύματα, κλήσεις και email χωρίς να σηκώνετε το κινητό σας.

Διαθέτει επιπλέον προηγμένους αισθητήρες υγείας και εφαρμογές, που σας επιτρέπουν να μετρήσετε τον καρδιακό παλμό, το επίπεδο οξυγόνου στο αίμα και να παρακολουθείτε αλλαγές της θερμοκρασίας.

Έρχεται εξοπλισμένο με πολλά προγράμματα γυμναστικής, για να διαλέξετε εκείνο που θέλετε ενώ η μπαταρία του λειτουργεί έως και 36 ώρες, με μία μόνο φόρτιση, για άνετη χρήση χωρίς άγχος.

Samsung συσκευές in sync

Εξίσου άνετο και λειτουργικό είναι και το «οικοσύστημα» της Samsung, που θα σας βοηθά να παραμείνετε οργανωμένοι σε κάθε σας δραστηριότητα και κάθε στιγμή της ημέρας.

Μία από τις πιο δυνατές επιλογές που μπορείτε να κάνετε είναι το Samsung Galaxy S23 Ultra, καθώς μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψεις επαγγελματικού επιπέδου, να βυθιστείτε σε Gaming ανώτερου επιπέδου αλλά και να κάνετε ακραίο multitasking, δίχως κολλήματα ή καθυστερήσεις.

Ο επεξεργαστής του είναι ο Snapdragon 8 Gen 2, ο οποίος είναι ικανός να ανταποκριθεί σε κάθε πρόκληση για να μπορείτε να κατεβάζετε εφαρμογές, να παίζετε παιχνίδια και να κάνετε streaming με τις ώρες, δίχως να συναντήσετε προβλήματα.

Χάρη στην wide κάμερα στα 200MP, την ultrawide στα 12MP και την telephoto στα 10MP, μπορείτε να τραβήξετε ευκρινείς εικόνες και να καταγράφετε βίντεο με πλούσια χρώματα.

Τα Handsfree Samsung Galaxy Buds2 συνδέονται εύκολα στις συσκευές σας και προσφέρουν ισορροπημένο ήχο με βαθύ μπάσο, τεχνολογία ενεργής ακύρωσης θορύβου (ANC), άνετη εφαρμογή και μοναδικές δυνατότητες.

Τα πλήκτρα που βρίσκονται πάνω τους  είναι αφής και λειτουργούν με έναν συγκεκριμένο τρόπο για κάθε λειτουργία. Η χρήση  τους είναι πολύ βολική  για αθλητές και φυσικά για όλους εμάς που θέλουμε να απαλλαγούμε από τα καλώδια.

Είναι επαναφορτιζόμενα και έρχονται στην επαναφορτιζόμενη θήκη φόρτισης. Φορτίζουν μέσα σε 2 με 3 ώρες, ενώ η θήκη των ακουστικών φορτίζει μέσω καλωδίου lightning που περιλαμβάνεται στη συσκευασία.

Φυσικά συνδέονται πανεύκολα και με το Samsung Galaxy Watch 4 Classic, το οποίο είναι συνδεδεμένο και με το κινητό σας για να βλέπετε live κάθε ειδοποίηση στο καρπό σας, ακόμα και εάν η συσκευή σας είναι σε άλλο δωμάτιο.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά  έξυπνο ρολόι που συνδυάζει εκπληκτικό σχεδιασμό και προηγμένες λειτουργίες. Αυτή η συσκευή προσφέρει μια εντυπωσιακή οθόνη AMOLED με ζωηρά χρώματα και υψηλή ανάλυση, που επιτρέπει εύκολη πλοήγηση και προβολή πληροφοριών.

Ο σχεδιασμός του  είναι κομψός και ευέλικτος, με υψηλής ποιότητας υλικά κατασκευής. Η ανθεκτικότητά του το καθιστά ιδανικό για καθημερινή χρήση και για δραστηριότητες στην ύπαιθρο.

Σε αυτό το οικοσύστημα μπορεί να ενσωματωθεί και η τηλεόρασή σας, επιλέγοντας την Τηλεόραση Samsung Smart UE43CU7192, που προσφέρει μια εκπληκτική εμπειρία θέασης με ανάλυση UHD 4K.

Οι λεπτομέρειές της είναι εντυπωσιακά αιχμηρές και η ευκρίνεια των χρωμάτων εντυπωσιάζει. Εφοδιασμένη με τεχνολογία SMART, προσφέρει πρόσβαση σε πολυάριθμες εφαρμογές και streaming υπηρεσίες.

Η οθόνη 43 ιντσών δημιουργεί μια εκθαμβωτική ατμόσφαιρα στον χώρο σας ενώ η τεχνολογία UHD Dimming βελτιστοποιεί τη φωτεινότητα και το χρώμα για εντυπωσιακή απόδοση.

Sports in

Πόσα χρήματα έχει κερδίσει μέχρι στιγμής ο Ολυμπιακός από την ασύλληπτη ευρωπαϊκή του πορεία

Αυτά είναι τα συνολικά έσοδα του Ολυμπιακού φέτος από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024