Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέες «σειρήνες» από Βραζιλία για Μπερνάρ

Νέες «σειρήνες» από Βραζιλία για Μπερνάρ

Οι Βραζιλιάνοι για ακόμη μία φορά αναφέρονται στο μέλλον του Μπερνάρ στον Παναθηναϊκό και τον… στέλνουν πίσω στην πατρίδα του.

Το ενδεχόμενο ο Μπερνάρ να φύγει από τον Παναθηναϊκό και να επιστρέψει ξανά στην Βραζιλία επαναφέρουν στο προσκήνιο τα ΜΜΕ της χώρας.

Συγκεκριμένα, από την πατρίδα του συνδέουν ξανά τον Βραζιλιάνο επιθετικό με την Ατλέτικο Μινέιρο, όντας αρκετά σίγουροι πως θα επιλέξει να γυρίσει πίσω και να αφήσει τους Πράσινους.

Τι συμβαίνει με τον Μπερνάρ και την Ατλέτικο Μινέιρο

Όπως τονίζεται στο podcast της ιστοσελίδας «somosfanaticos.fans», οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι σε καλό κλίμα, με την πιθανότητα ο 30χρονος μεσοεπιθετικός να μετακομίσει στη Μινέιρο από τον Ιανουάριο να είναι πιθανή, όμως σε μια τέτοια περίπτωση ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά για το επιτρέψει.

Γι’ αυτό και σημειώνεται ότι το πιο ρεαλιστικό σενάριο είναι ο Μπερνάρντ να παραμείνει κανονικά στους Πράσινους, εξαντλώντας το συμβόλαιό του, και το καλοκαίρι που θα μείνει ελεύθερος να γίνει παίκτης της Ατλέτικο Μινέιρο.

Τα σενάρια και για Φλαμένγκο

Πριν κάτι μέρες το όνομα του «συνδέθηκε» και με τη Φλαμένγκο, με τους Βραζιλιάνους να αναφέρουν πως «…η Φλαμένγκο βρίσκεται επίσης σε επαφές με τους εκπροσώπους του Μπερνάρ, πρώην παίκτη της Ατλέτικο Μινέιρο και της Εθνικής Βραζιλίας.

Ο παίκτης βρίσκεται στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό και δεσμεύεται με συμβόλαιο έως τον Ιούλιο του 2024. Ο Μπερνάρ έχει δείξει ενδιαφέρον για να επιστρέψει στη Βραζιλία, με πρώτη επιλογή του την Ατλέτικο Μινέιρο, λόγω των δεσμών που έχει και της ταύτισής του με τον σύλλογο».

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024