Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Χαμός στο διαδίκτυο με γυναίκα που πούλησε τα έπιπλα του γείτονά της

Χαμός στο διαδίκτυο με γυναίκα που πούλησε τα έπιπλα του γείτονά της

Μια γυναίκα έχει γίνει το επίκεντρο μιας διαδικτυακής διαμάχης επειδή πούλησε τα πεταμένα έπιπλα του γείτονά της στο Facebook Marketplace.

Χαμό έχει προκαλέσει ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο TikTok και εμφανίζεται μια γυναίκα να πουλάει τα πεταμένα έπιπλα του γείτονα της στο Facebook Marketplace.

Καθώς οι γείτονές της καθάριζαν τα σπίτια τους από τα ανεπιθύμητα αντικείμενα, επέλεξαν να τα προσφέρουν «δωρεάν» αντί να ασχοληθούν με την ταλαιπωρία της πώλησης, η Andrea είδε μια ευκαιρία. Άρχισε να συλλέγει αυτά τα έπιπλα και να τα διαθέτει προς πώληση στο διαδίκτυο.

Το βίντεό της στο TikTok έγινε γρήγορα θέμα συζήτησης, με τους χρήστες να διχάζονται για την ηθική των πράξεών της.

Η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο όταν η Andrea δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο παρουσίαζε μια βιβλιοθήκη και ένα γραφείο που είχε αποκτήσει από το γείτονα της. Η απόφαση της Andrea να τα πουλήσει αντί να τα χρησιμοποιήσει για τον εαυτό της ή να τα αφήσει για άλλους που μπορεί να τα χρειάζονται προκάλεσε συζήτηση.

Το βίντεό της στο TikTok έγινε γρήγορα θέμα συζήτησης, με τους χρήστες να διχάζονται για την ηθική των πράξεών της. Κάποιοι επικρότησαν την εξυπνάδα της, αναγνωρίζοντας τις δυνατότητες σε αυτό που άλλοι παραβλέπουν.

Άλλοι επέκριναν την κίνησή της, υποστηρίζοντας ότι η πώληση αντικειμένων που προορίζονται να δοθούν δωρεάν τα στερεί από κάποιους που τα έχουν ανάγκη. Το επιχείρημα είναι ότι αν οι αρχικοί ιδιοκτήτες ήθελαν να βγάλουν χρήματα, θα είχαν πουλήσει οι ίδιοι τα αντικείμενα.

@avocandreatoast another day, another dollar 🤣🤑 I don’t know what I’d do without facebook marketplace and I’m amazed that some people don’t use it #facebookmarketplacefinds #facebookmarketplacefurniture #fyp #sideincomeideas #sellingfurniture ♬ original sound – andrea

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024