Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Cassie και Diddy «ήρθαν» σε διακανονισμό μετά την αγωγή για βιασμό και σωματεμπορία

Cassie και Diddy «ήρθαν» σε διακανονισμό μετά την αγωγή για βιασμό και σωματεμπορία

Ο Diddy και η τραγουδίστρια Cassie κατέληξαν σε διακανονισμό μια ημέρα μετά την αγωγή για κακοποίηση, βιασμό και σωματεμπορία.

Το άρθρο περιέχει περιγραφές που μπορεί να ενοχλήσουν το αναγνωστικό κοινό

Ο Combs, ο οποίος θεωρείτο είδωλο της χιπ-χοπ και ιδρυτής της Bad Boy Records, κατηγορήθηκε για βιασμό και κακοποίηση σε μια αγωγή που κατέθεσε η Cassie, το επίσημο όνομα της οποίας είναι Casandra Ventura, η οποία καταγγέλλει ότι χρησιμοποίησε το ισχυρό του δίκτυο για να την κρατήσει εγκλωβισμένη σε μια βίαιη σχέση μαζί του.

«Οφείλουμε να τη συγχαρούμε γι’ αυτό»

Ο διακανονισμός, που έγινε μία ημέρα μετά τη κατάθεση της αγωγής, γνωστοποιήθηκε με ανακοίνωση που απέστειλε ο δικηγόρος Douglas Wigdor, ο οποίος εκπροσωπεί τη Ventura. Στη τοποθέτηση του, ο Wigdor δήλωσε: «Είμαι πολύ περήφανος για την κυρία Ventura που βρήκε το σθένος να δημοσιοποιήσει την αγωγή της. Οφείλουμε να τη συγχαρούμε γι’ αυτό».

Σύμφωνα με τη μήνυση, καθώς η Ventura προσπαθούσε να τερματίσει τη σχέση το 2018, ο Combs εισέβαλε βίαια στο σπίτι της στο Λος Άντζελες και τη βίασε

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι το βράδυ της Παρασκευής ήρθαν σε συμφωνία για «αμοιβαία ικανοποίηση», αλλά δεν αποκαλύφθηκαν οι όροι της συμφωνίας. Σε μια δήλωση που μετέδωσε το NBC News την Παρασκευή, η Cassie είπε: «Αποφάσισα να διευθετήσω αυτό το θέμα με διακανονισμό με όρους που έχω ένα επίπεδο ελέγχου. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, τους θαυμαστές μου και τους δικηγόρους μου για την αμέριστη υποστήριξη που μου έδειξαν».

Σε νέα δήλωσή του, ο Combs είπε: «Αποφασίσαμε να επιλύσουμε αυτό το θέμα με διακανονισμό. Εύχομαι στην Cassie και την οικογένεια της ό,τι καλύτερο», πριν προσθέσει: «Με αγάπη».

Kύκλος σωματικής,σεξουαλικής κακοποίησης και σωματεμπορίας

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2005, όταν εκείνη ήταν 19 ετών και εκείνος 37. Ο Combs έκλεισε συμφωνία με τη Ventura για δέκα άλμπουμ στην εταιρεία του Bad Boy Records.

Ήταν ζευγάρι για περισσότερο από μια δεκαετία. Ισχυρίζεται ότι κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, ο Combs της επιτέθηκε πολλές φορές -την χτύπησε άγρια και τη βίασε- και έλεγχε κάθε πτυχή της ζωής της, ανέφεραν για πρώτη φορά οι New York Times την Πέμπτη. Αντιμετώπισε «έναν κύκλο κακοποίησης, βίας και σωματεμπορίας» μέχρι που η σχέση τους έληξε το 2018, σύμφωνα με την αγωγή.

 «Ασκούσε πλήρη έλεγχο σε κάθε πτυχή της ζωής της»

Εκπρόσωπος του Combs αρνήθηκε τους ισχυρισμούς, χαρακτηρίζοντας τους «προσβλητικούς και εξοργιστικούς», αφού η Ventura απαίτησε 30 εκατομμύρια δολάρια από τον μεγιστάνα. Ο δικηγόρος της Ventura δήλωσε στους New York Times ότι της προσφέρθηκε «οκταψήφιο ποσό για να τη φιμώσουν και να εμποδίσουν την κατάθεση αυτής της αγωγής», την οποίο η ίδια απέρριψε.

Η Ventura ήταν θύμα sex trafficking

Στην αγωγή αναφέρεται ότι ο 54χρονος σήμερα Combs φέρεται να είχε συμπεριφορές «ανεξέλεγκτης οργής» και να ανάγκαζε τη Ventura να «προβαίνει τακτικά σε σεξουαλικές πράξεις με άνδρες εργαζόμενους στο σεξ» τους οποίους φωτογράφιζε και βιντεοσκοπούσε. Της έδινε φάρμακα πριν και κατά τη διάρκεια, για να «αποστασιοποιείται» κατά τη διάρκεια αυτών των φρικιαστικών συναντήσεων», σύμφωνα με την αγωγή. Η Ventura ήταν θύμα sex trafficking, καθώς υποχρεώθηκε να συμμετάσχει σε εξαναγκαστικές σεξουαλικές πράξεις σε πολλές πόλεις, αναφέρει η αγωγή.

Σύμφωνα με τη μήνυση, καθώς η Ventura προσπαθούσε να τερματίσει τη σχέση το 2018, ο Combs εισέβαλε βίαια στο σπίτι της στο Λος Άντζελες και τη βίασε.

«Ο ασταθής και κακοποιητικός σύντροφος της – ο οποίος ήταν επίσης ιδιοκτήτης της εταιρείας της και ως εκ τούτου κρατούσε τη μελλοντική της επιτυχία στα χέρια του – ασκούσε έλεγχο σε κάθε πτυχή της ζωής της», αναφέρεται στην αγωγή.

Σε δήλωση της στους Times ανέφερε ότι «Μετά από χρόνια σιωπής και σκότους, είμαι επιτέλους έτοιμη να πω την ιστορία μου και να μιλήσω για λογαριασμό μου και για το καλό άλλων γυναικών που αντιμετωπίζουν βία και κακοποίηση στις σχέσεις τους».

*Με πληροφορίες από Guardian | Kεντρική φωτογραφία θέματος: Instagram

Sports in

Ολυμπιακός: «Ραντεβού» με την ιστορία – Κόντρα στη Φερεντσβάρος για την πρόκριση στον τελικό

Ο Ολυμπιακός δίνει το πιο σημαντικό ματς του στη σεζόν, καθώς αντιμετωπίζει τη Φερεντσβάρος (16:30), με στόχο την ιστορική πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024