Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βαρύτατες κατηγορίες για τον μεγιστάνα της μουσικής Diddy - Οι σεξεργάτες και τα «freak offs»

Βαρύτατες κατηγορίες για τον μεγιστάνα της μουσικής Diddy – Οι σεξεργάτες και τα «freak offs»

Μήνυση εναντίον του Diddy κατέθεσε η πρώην σύντροφός του Cassie, κατηγορώντας τον για βιασμό και σωματική κακοποίηση.

Ο μεγιστάνας της μουσικής Sean ‘Diddy’ Combs κατηγορείται πως ανάγκασε την πρώην σύντροφό του Cassie Ventura, θρύλο της R&B, να προσλάβει άντρες με «μεγάλα μαύρα μόρια» για να ικανοποιήσει τις ηδονοβλεπτικές φαντασιώσεις του.

Η Cassie κατέθεσε μήνυση, κατηγορώντας τον ράπερ για βιασμό και επανειλημμένη κακοποίηση. Ισχυρίζεται πως την έλεγχε και την κακοποιούσε για πάνω από μια δεκαετία. Την έδερνε, όπως αναφέρει, και την ανάγκαζε να κάνει σεξ με άλλους άντρες ενώ εκείνος παρακολουθούσε, αυνανινιζόταν και κατέγραφε τα πάντα.

Ναρκωτικά, σεξουαλικές φαντασιώσεις και η μήνυση στον Diddy

Ο Diddy τα χαρακτήριζε «freak outs» σύμφωνα με τη μήνυση και όλα λάμβαναν χώρα σε σουίτες διαφόρων ξενοδοχείων, συμπεριλαμβανομένου και του Trump International Hotel στη Νέα Υόρκη.

Η Cassie φέρεται να έπρεπε να ντυθεί με εσώρουχα, να έχει λευκό βερνίκη νυχιών σε αντίθεση με το χρώμα του δέρματος των μαύρων εργαζομένων του σεξ και να καλυφθεί με λάδι. Ονόμαζε τις δοκιμασίες «φρικτές συναντήσεις» και έπρεπε να παίρνει ναρκωτικά για να αντέξει.

Το ζευγάρι συναντήθηκε το 2005 όταν η Cassie ήταν 19 ετών και χώρισαν το 2018. Ο Diddy αρνήθηκε κατηγορηματικά όλους τους «προβλητικούς και εξωφρενικούς ισχυρισμούς».

Μεταξύ των σοβαρών καταγγελιών είναι και πως ο Diddy έσπρωχνε την Cassie σε άντρες εργαζόμενους του σεξ ενώ εκείνος παρακολουθούσε για σεξουαλική ευχαρίστηση.

Στη μήνυση που κατέθεσε ισχυρίζεται πως της είχε δοθεί εντολή να καλυφθεί με λάδι και να κάνει σεξ με πολλούς άντρες, μερικές φορές φορώντας μάσκες και κουστούμια.

Ο μεγιστάνας της μουσικής φέρεται να είχε προσλάβει έναν άντρα και να τον είχε φέρει στο σπίτι του στο Λος Άντζελες για να επιδοθεί σε σεξουαλικές πράξεις με την Cassie.

Της έδινε οδηγίες να κάνει σεξουαλικές πράξεις με αυτόν τον άνδρα ενώ ο ίδιος παρακολουθούσε. «Αυνανίστηκε ενώ τους έδινε οδηγίες για να κάνουν συγκεκριμένες σεξουαλικές πράξεις. Η συνάντηση κράτησε αρκετές ημέρες», επισημαίνεται στη μήνυση.

Ήταν το 2016 που, σύμφωνα με τη μήνυση, ο Diddy μέθυσε και τη χτύπησε στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να έχει μελανιές γύρω από τα μάτια της. Η Cassie προσπάθησε να φύγει από το δωμάτιο του ξενοδοχείου αλλά ο Diddy ξύπνησε και άρχισε να της φωνάζει.

Οι μάρτυρες στο ξενοδοχείο

Φέρεται να την άρπαξε, να παίρνει τα γυάλινα βάζα από τον διάδρομο και να της τα πετά καθώς εκείνη έτρεχε στο ασανσέρ για να ξεφύγει.

Κατάφερε να το σκάσει αλλά ισχυρίστηκε ότι επέστρεψε επειδή φοβόταν ότι θα ήταν ακόμα πιο θυμωμένος.

«Όταν επέστρεψε, το προσωπικό ασφαλείας του ξενοδοχείου την παρότρυνε να μπει σε ένα ταξί και να πάει στο διαμέρισμά της, λέγοντας ότι είχαν δει το βίντεο ασφαλείας που κατέγραψε τον Diddy να της πετά τα γυάλινα βάζα στον διάδρομο του ξενοδοχείου», σημειώνεται στην αγωγή.

Υποστηρίζει πως ο Diddy πλήρωσε το προσωπικό του ξενοδοχείου 50.000 δολάρια για τα πλάνα ασφαλείας του διαδρόμου από εκείνο το απόγευμα.

Σε μια άλλη περίπτωση το 2013, ο Diddy φέρεται να έστησε ένα ακόμα «freak off» και χρεώθηκε δεκάδες χιλιάδες δολάρια ως αποζημίωση για ζημιές από το ξενοδοχείο.

Η Cassie επρόκειτο να βρει την τοποθεσία και να προσλάβει έναν εργαζόμενο του σεξ για τα «freak offs».

Της είχε δοθεί εντολή να ψάξει σε ιστοσελίδες και τις escort υπηρεσίες  για να βρει άνδρες με «μεγάλα μαύρα μόρια».

Ισχυρίζεται πως ο Diddy επέμενε στις εβδομαδιαίες συναντήσεις και της έλεγε επανειλημμένα ότι αυτό ήταν «δικό τους» και το «μυστικό» τους.

Η Cassie υποστηρίζει πως τα «freak offs» θα λάμβαναν χώρα σε σουίτες ξενοδοχείων, με τους βοηθούς του Diddy να βοηθούν παρέχοντας παιδικό λάδι και λιπαντικά.

«Ο Sean ‘Diddy’ Combs τους προμήθευε πάντα με άφθονες ποσότητες ναρκωτικών πριν και κατά τη διάρκεια των «freak offs».

Ο Diddy φέρεται να χρησιμοποιούσε το τηλέφωνό του, τον φορητό υπολογιστή και το tablet για να καταγράψει τα «freak offs». Τα αντιμετώπιζε σαν ένα προσωπικό έργο τέχνης, προσαρμόζοντας κατάλληλα τον φωτισμό.

Ο βιασμός που οδήγησε στον χωρισμό

Η Cassie υποστηρίζει πως διέγραψε φωτογραφίες και βίντεο των σεξουαλικών πράξεων από το κινητό της, αλλά υποστήριξε πως ο Diddy της είπε ότι έχει κρατήσει πολλά αρχεία.

Στη μήνυση αναφέρει ότι τη βίασε τον Σεπτέμβριο του 2018 και ότι μπήκε με τη βία στο διαμέρισμά της μετά από δείπνο στο Μαλιμπού, στην Καλιφόρνια.

Φέρεται να προσπάθησε να τη φιλήσει προτού τελικά προχωρήσει στον βιασμό της ενώ εκείνη έλεγε επανειλημμένα όχι και προσπαθούσε να τον απωθήσει.

Ήταν μετά και από αυτό το περιστατικό που η Cassie έλαβε μέτρα για να χωρίσει από τον επί μακρού κακοποιητή της. Άφησε το διαμέρισμα που της πλήρωνε και του επέστρεψε το αυτοκίνητο που της είχε αγοράσει.

Υποφέρει, όπως αναφέρει, από τεράστια συναισθηματική αγωνία από το τεράστιο τραύμα που υπέστη για πάνω από μια δεκαετία που βρέθηκε στο πλευρό του.

Οι αρχές, όπως σημειώνουν τα διεθνή δημοσιεύματα, παίρνουν πολύ σοβαρά τέτοιες υποθέσεις και αναζητούν άλλα θύματα.

Sports in

Τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό: Ξανά πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ οι Έφηβοι!

Οι έφηβοι του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ για 8η συνεχή σεζόν!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024