Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπάλντοκ για Μασούρα: «Από τους καλύτερους μου φίλους στην Εθνική»

Μπάλντοκ για Μασούρα: «Από τους καλύτερους μου φίλους στην Εθνική»

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ μίλησε για την εθνική ομάδα, για τα παιχνίδια με Νέα Ζηλανδία και Γαλλία που ακολουθούν, αλλά και για τον καλό του φίλο Γιώργο Μασούρα.

Η Εθνική φιλοξενεί σε φιλικό αγώνα τη Νέα Ζηλανδία (17/11, 19:00) στη Ριζούπολη και ο Τζορτζ Μπάλντοκ αποθέωσε τον Γκουστάβο Πογέτ μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά το τέλος της προπόνησης στη Νέα Σμύρνη.

Ο Μπάλντοκ ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και τέθηκε στη διάθεση του Πογέτ

Ο άσος της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ χαρακτήρισε φανταστικό τον Ουρουγουανό τεχνικό ενώ επισήμανε πως η Εθνική είναι οικογένεια.

Όσα είπε ο Μπάλντοκ:

Για την επιστροφή μετά τον τερματισμό του: «Αυτή την στιγμή είμαι μία χαρά. Είχαν διάρκεια αυτές οι επτά εβδομάδες, έβλεπα τα παιχνίδια από το σπίτι και χαίρομαι που έχω επιστρέψει».

Για το εάν υπάρχει στο μυαλό τους η παρέα του Εμπαπέ: «Όχι, ο προπονητής θέλει να δούμε το παιχνίδι τόσο σοβαρά, όσο τα ματς των προκριματικών. Προετοιμαζόμαστε όπως σε κάθε άλλο παιχνίδι».

Για τις εντυπώσεις του ως ένας από τους νέους ποδοσφαιριστές: «Είναι εξαιρετικές οι εντυπώσεις μου, ο προπονητής είναι φανταστικός, κάθε ένας παίκτης ξεχωριστά είναι εκπληκτικός. Είμαστε μία μεγάλη οικογένεια, το απολαμβάνω όποτε έρχομαι εδώ».

Για τη Νέα Ζηλανδία: «Έχουν πολλά δυνατά στοιχεία, τα οποία πρέπει να λάβουμε υπόψη. Έχουν τον Κρις Γουντ, που παίζει στην Premier League. Είναι πάντα απειλή και λαμβάνουμε αυτό το παιχνίδι πολύ σοβαρά».

Για το αν του έλειψε η συνεργασία με τον Μασούρα: «Ναι, είναι από τους καλύτερους μου φίλους στην Εθνική, με καλωσόρισε από την πρώτη στιγμή. Μιλάμε συχνά και ανυπομονώ να παίξω πάλι μαζί του».

Για το γεγονός ότι δεν θα έχει κόσμο: «Φυσικά, θα μας λείψει ο κόσμος. Ήταν απίστευτοι κάθε φορά που έπαιξα μπροστά τους. Για κάποιους λόγους δεν θα είναι και θα μας λείψουν».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024