Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κώστας Νικούλι: Πάγωσα όταν άκουσα «μάλλον Αλβανοί θα έκαναν» τις κλοπές

Κώστας Νικούλι: Πάγωσα όταν άκουσα «μάλλον Αλβανοί θα έκαναν» τις κλοπές

Ο ηθοποιός Κώστας Νικούλι παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και μίλησε για τα ρατσιστικά σχόλια που έχει δεχθεί εξαιτίας της καταγωγής του

Ο Κώστας Νικούλι μιλάει στην εκπομπή «Ελένη» για τον ρατσισμό που αντιμετωπίζει μέχρι και σήμερα λόγω της καταγωγής του, σχολιάζει γιατί ο κόσμος ασχολείται ακόμα με τα ζευγάρια που έχουν διαφορά ηλικίας, ειδικά όταν η γυναίκα είναι μεγαλύτερη σε ηλικία και εξομολογείται ότι ξεκίνησε ψυχοθεραπεία για να γίνει καλύτερος σύντροφος.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου αν έχει αλλάξει κάτι στα ρατσιστικά σχόλια που ακούει, ο διάσημος ηθοποιός παραδέχεται ότι ενώ πίστευε ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει στην πραγματικότητα δεν έχουμε ξεπεράσει το ρατσισμό και αυτό είναι κάτι που τον στενοχωρεί.

«Το έναυσμα για να ξεκινήσω ψυχοθεραπεία ήταν η συμβίωση με τον άνθρωπο μου»

«Μάλλον δεν έχουμε ξεπεράσει τον ρατσισμό. Μία συνεργάτιδα έλεγε για κλοπές αυτοκίνητων στην περιοχή μου και γύρισε και μου είπε: μάλλον Αλβανοί το έχουν κάνει και «πάγωσα». Στεναχωριέμαι για το γεγονός ότι δεν έχουμε αλλάξει στο κομμάτι του ρατσισμού», ανέφερε στην εκπομπή του MEGA.

Για την προσωπική του ζωή και τη σύντροφό του που είναι και η ίδια ηθοποιός ανέφερε ότι με δεν γίνεται να μη φέρνουν θέματα δουλειάς και στο σπίτι, αλλά υπάρχει και άλλη μορφή επικοινωνίας, ώστε να συνδέονται μεταξύ τους.

Αναφορικά με τη διαφορά ηλικίας που έχει με τη σύντροφό του τόνισε ότι: «Η διαφορά ηλικίας σε ένα ζευγάρι είναι θέμα πατριαρχίας δηλαδή άλλες απαιτήσεις έχουμε από έναν άντρα και άλλες από μια γυναίκα. Άνθρωποι που με αγαπάνε ποτέ δεν σκέφτηκαν αρνητικά για την διαφορά ηλικίας με την σύντροφό μου».

«Αγαπάω τον άνθρωπο μου έτσι όπως είναι χωρίς να σκέφτομαι το οτιδήποτε. Λέμε ότι έχουμε ξεπεράσει κάποια θέματα στο κομμάτι της ηλικιακής διαφοράς αλλά αυτά είναι που μας επηρεάζουν ακόμα. Ας είμαστε λίγο πιο ήρεμοι, ας δούμε λίγο τα θέματα μας και να μπούμε στη διαδικασία αυτοβελτίωσης», πρόσθεσε

Ο ηθοποιός μίλησε για το ταξίδι της ψυχοθεραπείας του και παραδέχθηκε ότι είναι για αυτόν ένα από τα καλύτερα πράγματα που έχει κάνει.

«Το έναυσμα για να ξεκινήσω ψυχοθεραπεία ήταν η συμβίωση με τον άνθρωπο μου», εξομολογήθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Σχετικά με την παράσταση που συμμετέχει ο Κώστας Νικούλι δήλωσε: «Η παράσταση μας λέγεται Ulster American στο θέατρο Αθηνά κάθε Δευτέρα και Τρίτη».

Sports in

Εισιτήριο πρώτης θέσης, στο τρένο της δεύτερης ευκαιρίας

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ το έλεγε από το βράδυ της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη. Και η δικαίωση απλά, άργησε λίγες ημέρες

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024